hva de skal vite når du kjøper hvitevarer

hva de skal vite når du kjøper hvitevarer

Enten det er et kjøleskap, komfyr, søppeltømming eller vaskemaskin, er det tre faktorer enhver potensiell kjøper bør vurdere før du gjør det som kan bli et dyrt kjøp: ytelse, pris og størrelse. Det er veldig viktig å vite om apparatet passer i den ledige plassen eller om det er spesielle hensyn å få det i døren og plugget i der du ønsker det. Ikke glem å ta et målebånd når du går apparatet shopping

Du trenger:. .
To glass kaffe karafler

Price

Uansett apparatet du ønsker , er det mange modeller, farger og priser. I noen tilfeller får du det du betaler for, billig er virkelig billig og dyrt egentlig er kvalitet. Det er viktig å inspisere er hva du får for pengene dine: garantier, tilgjengelig service, installasjon, levering og tilstrekkelig opplæring. Hvis du finner en god del på en vaskemaskin og tørketrommel, men så finner ut at du trenger å betale nesten like mye å leie en lastebil for å få den hjem så er det en sjanse det er ikke så bra av en avtale. Likeledes, å ha et kjøleskap installert som var et kupp, men stopper i et par uker, og ingen er i nærheten for service kan koste mye mer enn bare kjøleskapet (e. g. mat forringende). Vurder alle disse faktorene før du drar ut lommeboken til å kjøpe hva som er på salg, men egentlig ikke på målet.

Performance

Når av de viktigste resultatene funksjoner for en enhet er energieffektivitet. Mange apparater kommer med en standard energi rating. Du kan se over flere lignende oppvaskmaskiner og se hvor mye strøm er nødvendig for å kjøre maskinen i ett år. Likeledes, kjøleskap kjølig og ovner varme. Sjekk spesifikasjon for spekter av temperaturer og tider til å fryse eller nå maksimal steketemperatur. Har en vaskemaskin bruker mer vann til å vaske samme mengde klær som en annen? Kostnaden for vann over tid legger opp. Har en tørketrommel blir kliss våt tunge håndklær tørke i 15 minutter eller en time? Alle disse spesifikasjonene og hva maskinen vil gjøre, hvor raskt og hvor effektivt bør sammenlignes.

Størrelse

En flott dobbel bredde kjøleskapet kan være et røverkjøp, men hvis leiligheten har bare plass til en liten kjøleboks da er du fast. Husk å måle plass og skrive ned målene før du forlater til apparatet butikken. Og ikke glem å måle dybden. Noen apparater er så bred at en gang installert de kan fylle opp rommet og etterlater ingen plass til å gå. Vil et kjøleskap eller stabling vaskemaskin /tørketrommel passer under de skap? Mål og kontroller. Etter at lastebilen er i oppkjørselen og alt er ute av boksen er en dårlig tid for å lære du trenger for å få en så og gjøre en mer tomme slik at den nye maskinen kommer i hus.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør stål hvitevarer
hvordan du rengjør rustfritt stål boblebad hvitevarer
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
er det verdt pengene å reparere et digitalt kamera?
aku-rite digitalt termometer
hva de skal vite når du kjøper hvitevarer
hvordan du får pengene tilbake fra staten på ENERGY STAR kjøleskap, vaskemaskiner og andre hvitevarer
hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer