hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer

hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer

Enten du har nylig avsluttet et komplett kjøkken remodel eller du bare har oppdatert, installere nye apparater og sprucing opp litt, du nå har å stri med avhending av alle gamle apparater-og kanskje til grytene, også, gitt at nye ovner kan inspirere folk til å få nye kokekar i tillegg. Men mens hiver gamle gryter og panner er en ting, vil du fort innse at fjerning av apparater er noe helt annet. Du kan ikke kaste apparater i papirkurven. De er rett og slett for stort-og det er miljøhensyn. Dessuten kan de være nyttige til en annen familie
en.
Doner apparater og gryter og panner som er likevel nyttig til en veldedig organisasjon, som Goodwill eller Røde Kors. Ring noen veldedige organisasjoner, og spør om de plukker opp vanskelige å flytte varer, for eksempel apparater. Mange har lastebiler for donasjon pickup, og du kan også få en kvittering for veldedig donasjon slik at du kan trekke verdien på din skatt.
To.
Ring ditt lokale elektrisk verktøy selskapet og be hvis den har et apparat dusør program eller rabatt program, hvis du ikke kan donere apparatene. Mange kommuner tilbyr nå en liten betaling til personer som "la Gjenvinne å samle inn og resirkulere sine gamle, ineffektive apparater. Noen programmer tilbyr også rabatter og rabatter mot kjøp av nye ENERGY STAR ®-kvalifisert modeller," ifølge Environmental Protection Agency.
tre.
Kjøp nye apparater fra butikker som vil ta bort det gamle apparater du kan ikke donere eller resirkulere. Du vil fortsatt trenger å bli kvitt din gryter og panner, men hvis bagged eller boks for resirkulering i henhold til sanitær tjenestens krav, de kan gå til deponi.

Tips og advarsler


 • Re-formål i stedet kast gamle gryter og panner. Med drenering hull bores inn i deres bunnen, gjør de sjarmerende værfast plantasjeeiere for ettårige og kan settes i hagen senger blant stauder og busker.
 • "Ikke prøv å fjerne kjølemiddel eller kompressorer selv. Feilkoblinger håndteres kuldemediet kan føre i fysisk skade, "advarer Environmental Protection Agency.


 • Relaterte artikler


  hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
  hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
  hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
  vaskemaskinen reparasjon verktøy
  hvordan du får pengene tilbake fra staten på ENERGY STAR kjøleskap, vaskemaskiner og andre hvitevarer
  aku-rite digitalt termometer
  installere et digitalt ovn termostat
  hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
  hvordan å kalibrere et digitalt termometer
  hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer