hvordan å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer

hvordan å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer

Hvis du planlegger å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer, sjansene er at du lærer en innledende kokkekurs for barn, tenåringer eller voksne. Uavhengig av elevenes alder, ikke anta at de har noen kjøkken erfaring. Start på grunnleggende nivå. Ta dem inn i et kjøkken, og peke på store og bærbare apparater. Deretter line opp matlaging og baking kasseroller på en benk eller stort bord. Plukk opp hver redskap som du identifisere den og beskriver dens funksjon
en.
Fokus på hvitevarer først, siden de er de mest synlige. Separate apparater inn i fire kategorier: store, små, innebygde og bærbare. Forklar at kjøkkenmaskiner opererer med elektrisitet eller gass.
To.
Stor innebygde hvitevarer er frysere og kjøleskap, som lagrer mat, og ovner og komfyr topper, som brukes til baking og matlaging. Identifiser apparater som hjelper til med opprydding og søppel disposisjon, som oppvaskmaskin og søppel komprimator. Identifiser ovner som frittstående enheter med matlaging topper, eller som separate enheter bygget inn i en vegg som ikke tillater komfyr-top matlaging.
Tre.
Beskriv små, bærbare apparater som de som tilbyr praktisk og rask til matlaging og tilberedning av mat og drikke. Mange sitter på telleren toppen, inkludert blandemaskiner, juice extractors, kaffe beslutningstakere og kverner, elektriske kan openers, mikrobølgeovn og brødrister ovner.
Fire.
Identifiser redskaper som hånd verktøy som kokker opererer manuelt. Del disse inn i hovedkategorier: de som brukes til å tilberede mat og de som hjelper i matlaging. Noen ganger er disse kategoriene overlapper hverandre.
Fem.
Begynn med matlaging verktøy. Redskaper som kuttet matvarer inneholder kokkens, beinstamme og paring kniver, sakser fjørfe, frukt corers, grønnsaker peelers, og skjærefjøler. Andre forberedelser kjøkkenutstyr inkluderer hvitløk presser, kjøtt pounders og rister, salat spinnere, krydder kverner, food møller, miksing boller, melon Ballers, korketrekkere, flaskeåpnere og zesters.
6.
Ta med forberedelse verktøy som bakere bruker, for eksempel måle skjeer og kopper, egg-vispene, miksere, sifters, kjevler, spatler, tresleiver og visper.
7.
Identifisere verktøy som brukes til å lage mat og bake matvarer, inkludert kjøkken timere, saus potter og deres dekker, skillets med deksler, fuglesteik og broiler gryter, panner kake, muffins skuffer, brød panner og pizza stein. Inkluder rustfritt stål skjeer for blandet mat, colanders, ost rivjern og Makuleringsmaskiner, spatler, tang og slissede skjeer
8
Fullfør diskusjonen med redskaper som hjelper deg porsjon mat:. . Carving og biff kniver, serverer gafler og skjeer, sleiver suppe og pai servere.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør rustfritt stål boblebad hvitevarer
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
Hvordan kan jeg stille klokken på en taylor digitalt termometer 1434?
hvor å fjerne flekker fra rustfritt stål oppvaskkummer og hvitevarer
hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
aku-rite digitalt termometer
hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
installere et digitalt ovn termostat
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
hvordan å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer