hvordan å måle strømstyrken på hvitevarer

hvordan å måle strømstyrken på hvitevarer

Strømstyrken er styrken i en elektrisk krets. Det er et par grunner til å måle strømstyrken på en husholdningsapparater. Du kan ha flere apparater på en enkelt krets og ønsker å sikre at du ikke overbelastning som kretsen ved å legge mer. Eller ønsker du kanskje å avgjøre hvilke apparater du trenger å endre for å forbedre hjemmet energieffektivitet. Uansett er det lettere å måle strømstyrken på en hel enhet enn i interne kretser fordi du ikke trenger å fysisk kutte ledninger eller på annen måte bryter inn i kretsen.

Du trenger:
Clamp-on ammeter


en
Skaff en klemme-på amperemeter. . . Disse er tilgjengelig på de fleste elektronikkbutikker. Klemmen-på design (også kalt en strømtang) kan du feste en sensor til apparatet strømledningen, snarere enn kabling av amperemeter inn i kretsen.
To.
Fest fører til apparatet strømledningen ved hjelp av klemmen. Design variere litt, så les ammeter produsentens instruksjoner før du begynner.
Tre.
Sett amperemeter til AC (vekselstrøm) eller DC (direkte) gjeldende, slik at det stemmer med det apparatet bruker. Husholdningsapparater vil vanligvis bruke AC. Kontroller at serien er satt til omtrent den strømstyrken apparatet trekker. For eksempel vil en mikrobølgeovn trekke 5-10 forsterkere, så du vil området til å omfatte tee dagens nivå.
Fire.
Slå på maskinen. Med mange apparater, vil du se en overspenning i utgangspunktet, så vent et minutt til å lese blir stabil.
Fem.
Beregn strømstyrken i stedet for å måle den direkte hvis du ikke har en klemme-på amperemeter, men du vet wattstyrke og linje spenning. Bare dele den totale strømforbruket i watt av nettspenningen. For eksempel, har en plass ovn tegning 900 watt på en 120-volts linje en strøm på 900 watts/120 volt, eller 7,5 ampere.


Relaterte artikler


hvordan du får pengene tilbake fra staten på ENERGY STAR kjøleskap, vaskemaskiner og andre hvitevarer
Hvordan kan jeg stille klokken på en taylor digitalt termometer 1434?
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan å måle strømstyrken på hvitevarer
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
hvor å løfte og installere tunge hvitevarer
hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer
aku-rite digitalt termometer
hvordan du rengjør stål hvitevarer
vaskemaskinen reparasjon verktøy