hvordan faux male med rustfritt stål maling på hvitevarer

hvordan faux male med rustfritt stål maling på hvitevarer

Rustfritt stål har blitt et veldig populært finish for dagens apparater. Dessverre er prisen for rustfritt stål apparater uoverkommelige for mange huseiere. Et alternativ til å kjøpe en ny enhet er å oppdatere en eksisterende apparat med rustfritt stål maling. Et utvalg av maling er tilgjengelig mange kan bli funnet på lokale Oppussing butikker. Rustfritt stål maling kan forandre utseendet på et gammelt apparat i løpet av noen timer

Du trenger:. .
Dropcloth
Vindu renere eller såpe.
Rustfritt stål maling.
Maling røreverk.
Maling roller.
Pensel.
Clear top coat.


en.
Klargjør apparatet og arbeidsområdet. Plasser en dropcloth under apparatet. Bruke vinduet renere eller såpe og vann, rene hele apparatet flater godt. Pass på at de er fri for smuss og støv. Skyll apparatet og la det tørke. Påfør malerens tape rundt områder som ikke vil bli malt.
To.
Rist maling kan først, og deretter røres med en maling pumpe for å sikre at malingen er godt blandet. Før bruk av rustfritt stål maling, kan du velge å sand på overflaten av apparatet hvis det er strukturert, men sliping er ikke nødvendig. Selv strukturerte overflater vil se naturlig da malte med en rustfritt stål maling.
Tre.
Begynn maleri apparatet i henhold til instruksjonene på maling kan. Det er ikke nødvendig å bruke en primer først med det meste i rustfritt stål maling merkevarer. Ved hjelp av en maling valse, børste på rustfritt stål grunning. Roll det raskt, og deretter bruke lange slag i samme retning, mens malingen fortsatt er våt. Dette vil redusere stipple fra valsen. Børste tilbake over til glatt. Den første strøk vil være sparsom. La apparatet tørke helt, da gjelde en andre og tredje strøk.
Fire.
Avhengig av type rustfritt stål maling, kan det hende du trenger å friske på en overlakk gang de tre base strøk er ferdig. Ett til to strøk av denne finish vil være tilstrekkelig. Basen og topp strøk vil lyse som de tørker.

Tips og advarsler


 • Når omlakkering mindre apparater, som mikrobølgeovn og brødrister, er en maling valse ikke nødvendig . Bruk en mindre pensel for disse prosjektene.
 • Pass på å jobbe i et godt ventilert rom. Den kjemiske lukt og damp kan irritere luftveiene.


 • Relaterte artikler


  hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
  hvordan å måle strømstyrken på hvitevarer
  installere et digitalt ovn termostat
  hvordan faux male med rustfritt stål maling på hvitevarer
  vaskemaskinen reparasjon verktøy
  hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
  hvor å løfte og installere tunge hvitevarer
  hvordan å kalibrere et digitalt termometer
  hvordan å identifisere kjøkkenutstyr og hvitevarer
  hvordan du lagrer hefter for hvitevarer