hvordan å fikse bulker og dings i rustfritt stål hvitevarer

hvordan å fikse bulker og dings i rustfritt stål hvitevarer

Rustfritt stål utstyr kan tilføre verdi til hjemlandet, men bare når de apparater er i god stand. Dings-og bulker er eyesores som negativ innvirkning på skjønnheten i rustfritt stål finish. Fagpersoner kan raskt fjerne bulker og dings, men du kan også gjøre arbeidet selv. Bruk alltid forsiktighet, fordi det er mulig å gjøre bulke verre

Du trenger:. .
Plunger
Ding reparasjonssett.
Dent avtrekker.
Rasping sammensatte.
Finkornet sandpapir.


en.
Fest en stempelet til dent, og skyv ned på håndtaket. Dette skaper et vakuum suge. Trekk forsiktig i håndtaket på stempelet til du hører en høy lyd. Dette indikerer at vakuum forseglingen er brutt. Du må kanskje gjenta flere ganger for å helt fjerne bulk.
To.
Bruk en ding reparasjonssett. Disse pakkene er laget for å fjerne bulker og dings i biler, men de vil også arbeide med rustfritt stål apparater. Settet inneholder en tverrliggeren, som har to sugekopp som festes til enheten. Når du drar på tverrliggeren, spretter det ut bulk.
tre.
Sett inn en bulk avtrekker seg på enheten din. Den dent avtrekker presser gjennom et hull i midten av bulk og låsene på overflaten bak rustfritt stål. Når du drar på verktøyet, trekker det ut av rustfritt stål overflate. Ulempen er at du må reparere hullet når du er ferdig.
Fire.
Press bulk ut fra innsiden av apparatet. Denne metoden fungerer bare på oppvaskmaskiner, kjøleskap, og apparater hvor du er i stand til å fjerne rustfritt stål panelet. Når du fjerner panelet, trykk ned forsiktig på baksiden av ding, skyve det tilbake på plass.
Fem.
Fyll mindre dings og bulker med en polering sammensatt, og la tørke over natten. Den sammensatte fyller i bulk, men samsvarer ikke med rustfritt stål. Buff ned forbindelsen med finkornet sandpapir. Den samme metoden fungerer for mindre riper på apparater.

Tips og advarsler


 • Vær forsiktig når du arbeider med dine verktøy, som et slip av hånden kan resultere i mer dings og riper til enheten.


 • Relaterte artikler


  vinyl rengjøringsmaskiner
  den beste luftrensere å dekke røyke lukt
  Hvordan kan jeg endre beltet på en Maytag Neptun tørketrommel?
  hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
  Hvordan kan jeg sammenligne ge & KitchenAid?
  hvordan du feilsøker en Bissell
  feilsøking: Whirlpool oppvaskmaskin tørker ikke retter
  hvordan du feilsøker en Frigidaire affinitet skive
  Slik veggfeste en samsung
  Breville brødrister instruksjoner