sjekkliste for hvitevarer

sjekkliste for hvitevarer

Advance forberedelse til et apparat shoppingtur kan spare deg for penger og frustrasjon. Ta nøyaktige målinger av plass et apparat vil oppta å unngå å kjøpe noe som er for stor for plassen. Bestem hvilke funksjoner i et apparat er viktigst for deg å holde fra overforbruk for statister. Videre, planlegge shopping tur for en helg, som er når forhandlere har en tendens til å tilby sine beste tilbudene.

Vedlikehold

Tenk hvor mye arbeid det vil ta å holde apparatet rent. Kjøleskap med rustfritt stål fronter kan se elegant, men de viser også fingeravtrykk. Kjøleskap med hvite håndtak kan være vanskelig å holde rent og fordi hvite lett discolors fra hyppige håndtering. Se etter en platetopp som er lett å opprettholde når shopping for en ovn. Noen elektriske modeller er en lek å rense fordi de har glatt overflate i stedet for den tradisjonelle coil topper. Noe gass ovner har store ristene som tillater kokker til å skyve potter fra en brenner til en annen uten å løfte dem. Imidlertid være klar for litt tunge løft når du fjerner disse typer kaminer å rengjøre komfyrtoppen.

Energy Efficiency

Hold ned kostnadene for bruk av apparater ved å se etter modeller som sparer energi. For eksempel, se etter Energy Star apparater, som er en del av et program støttet av den amerikanske regjeringen til spotlight energieffektive produkter. Ditt kjøp av en Energy Star apparatet kan også kvalifisere deg for en salgs-skattefritak eller rabatt. Måten enkelte produkter er laget bidrar til sin energi-effektivitet. For eksempel, vaskemaskiner som er lastet med klesvask fra fronten av maskinen ofte bruker mindre vann og energi enn de som lastes fra toppen. Effektiviteten av noen top-load maskiner har blitt bedre, men du kan oppleve at de er dyrere også.

Kapasitet

Se etter apparater som er store nok til å romme størrelsen på husstanden. Kjøleskap er målt i kubikkmeter, men det er ikke nødvendigvis en god indikasjon på hvor mye lagringsplass de gir. Undersøk innvendig hyller og skuffer i stedet for å avgjøre om de vil passe dine behov. For eksempel vil store binger være nyttig hvis du lagrer en masse friske grønnsaker. Hvis du kjøper en oppvaskmaskin, finn ut hvor mange kuverter den kan holde, spesielt hvis du liker å underholde.


Relaterte artikler


er i rustfritt stål gryter trygt for keramiske topper?
min vaskemaskin er ikke spinning riktig
hvordan du feilsøker en Dometic rm2401 kjøleskap
hvordan å reparere en Frigidaire tørketrommel
Hvordan sammenligner jeg laminatorer?
gjennomsnittlig pris for å fikse en tørketrommel
hvordan du åpner vanndispenser panelet på en Frigidaire
hvordan å sammenligne vakuum mat sparere
hva er forskjellen mellom en luftfukter og en fordamper?
Hvordan feilsøker jeg en ge 2400 maskinoppvaskmiddel dør?