dekorere ideer for kjøkken med hvite hvitevarer

dekorere ideer for kjøkken med hvite hvitevarer

White apparater har en tendens til å se billig og underlegen rustfritt stål og andre typer apparater. Når kombinert med riktig dekorasjoner og farger rundt på kjøkkenet, men de apparater plutselig ser mer oppskalere og høy klasse. Nøkkelen er å mikse og matche farger som fungerer med apparater i stedet for å prøve å dekke utstyr opp og gjemme bitene vekk. Dekorere ideer for et kjøkken med hvite hvitevarer gir kjøkkenet et helt nytt utseende.

Go Alle Hvit

En alt-hvitt rom trenger ikke å lete bland eller sterile. Kunsten er å mikse og matche ulike nyanser av hvitt. Unngå å bruke samme nyanse av hvitt på veggene som finnes på apparater. I stedet velger en hvit som er litt mørkere enn apparater. Hvit maling leveres nå i nyanser av grønt, gult og til og med rødt. De lysere nyanser er bare en tone som finnes i malingen som gjør at fargen ser varmere og mer innbydende. Bring i en bokhylle, og fyll den med biter av keramikk, vaser og figurer som alle er i forskjellige nyanser av hvitt. Legg til hvitt lysarmatur og et nøytralt farget kjøkkenbord, som ikke avlede oppmerksomheten fra den rene utseendet på all-hvite rommet.

Legg litt farge

Den hvite hvitevarer på kjøkkenet bli en nøytral farge da sammen med lysere farger. Fargene fungerer som en aksent, og vil ikke overmanne rommet. En idé er å male veggene hvite, men bruke en lysere nyanse på taket, for eksempel lime grønn eller kongeblå. Øyet blir umiddelbart trukket opp til den lyse fargen, som gjør kjøkkenet se større og detracts fra apparatene. Bruk samme farge i mindre biter rundt i rommet, inkludert puter på kjøkkenet stoler, malerier på veggen og selv potter eller plater brukt som pynt på tellerne. Eller male skap og vegger hvite, men legger fargerike dekorasjoner rundt i rommet.

Go Retro

En vintage eller retro inspirerte kjøkken gjør bruk av den hvite apparater, men materialene og fargene som brukes gir kjøkkenet et mer tiltalende utseende. Bland i ulike typer metaller, deriblant krom og rustfritt stål. Sølvet fargen på metallet harmonerer med det hvite apparater og holder dem fra å se for hardt. Legg til en krom og Formica toppet tabellen, komplett med krom legged stoler. Aluminum beholdere og en aluminium cookie jar plassert på disken arbeidet med retro utseende.


Relaterte artikler


hva er en trist jern sett?
hvordan man regner snorer av tre å varme 1200 kvadratmeter
hvordan å reparere termostaten i en ge tørketrommel
hvordan du feilsøker en Frigidaire fmv156dcd mikrobølgeovn
hvordan å koble en datamaskin til trådløse stereo høyttalere
hvordan du feilsøker et boblebad duett elektrisk tørketrommel
vaskemaskinen reparasjon verktøy
Hvordan feilsøker jeg en Kenmore 795.75544401 som ikke fryser?
hvordan å koble et stereoanlegg til en epson 82 projektor
hvordan du feilsøker en air condition kompressor