Calphalon omsorg

Calphalon omsorg

Calphalon gjør nonstick kokekar som er tilgjengelig i emaljen, støpejern, rustfritt stål og anodisert aluminium. I tillegg er Calphalon kokekar trygt å bruke i ovnen. Det er imidlertid vaske det i oppvaskmaskinen motløs

Du trenger:. .
Bor
Kegerator konvertering kit.
Fryseboks.

Hensyn

Før vaske Calphalon kokekar, la stykke grundig kule. Etter kokekar avkjølt, vasker den i varmt såpevann med oppvaskmiddel, for eksempel Dawn, som er anbefalt av produsenten. Også anbefalt for vask er en Scotch Brite Sponge å fjerne hoven på mat.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om Calphalon kokekar garantien er at hvis kokekaret varen er skadet, eller annen grunn, vil den bli erstattet. Dette er ikke sant. Faktisk, vil du risikere garantien blir ugyldig hvis kokekaret ble skadet ved feil rengjøring eller overoppheting, eller hvis du brukte en ikke godkjent rensemiddel.

Advarsel

Selv Calphalon anbefaler en Scotch Brite Svamp for rengjøring, hvis ordet "Unison" vises på bunnen av kokekaret stykket, vil dette merket av svamp være for sterke til å bruke og kan forårsake riper eller skader på finish.


Relaterte artikler


hvordan du finner et boblebad reparatør
hvordan du gjenoppretter musikk fra DVD til en ipod bibliotek
Slik velger du et Bostitch innramming spikerpistolen
hvordan du kobler HDMI-veksleren til en hjemmekino spill stasjon tv
mobile maskinvare
nordic ware is Creamer instruksjoner
hvordan å sammenligne kjøleskapet vann filtre
Hvordan feilsøker jeg en Maytag Neptun mah6700a topplast skive le-koden?
feilsøking gass varmtvannsberedere
hvordan du feilsøker en sony lcd tv