Hvordan kan jeg bygge en kegerator med en fryseboks?

Hvordan kan jeg bygge en kegerator med en fryseboks?

Ha din egen kegerator er moro for hjemmeunderholdning. Du og dine gjester vil nyte å ha kaldt øl på trykk uten å måtte løpe ut og betale bar priser. Heldigvis, kan du konvertere en fryser brystet inn i et hjem trykke system for lite kostnader og innsats. Når hjemmelaget kegerator er betalt for det eneste utgiftene du vil ha er øl keg selv og en CO2-tank, som er ganske billig

Du trenger:.
Drill
Kegerator konvertering kit.
Fryseboks.


en.
Kjøp en fryser bryst (hvis du ikke allerede har en) stor nok til å inneholde en kvart til en halv-tønne størrelse keg.
to.
Kjøp en kegerator konvertering kit på nettet eller på en spesialitet forsyning butikken for mellom $ 100 og $ 160. Settet skal inneholde en kran, en skaft, en CO2 tank og en CO2-regulator. Den bør også inneholde rør for øl linjen, CO2 linjen montering og et håndtak Tapper med CO2 tut og en øl linje.
Tre.
Bor et hull gjennom toppen foran sentrum den i fryseren, mens unplugged. Drill sakte sjekker gang på en stund for å sikre at du ikke er boring gjennom noen elektriske deler. Dette hullet vil være for kegerator kranen.
Fire.
Bor et annet hull i midten siden av fryseren, mens i fryseren er frakoblet. Hullet er for CO2 linjen, og bør være en bestemt størrelse i diameter som angitt i kegerator ombyggingssett instruksjoner.
Fem.
Skyv shank gjennom hullet du kutte i foran fryseren og koble kranen til den delen av skaftet stikker ut på forsiden av fryseren. Dette er hvor du vil påføre øl. Hvert skaft og kran er litt annerledes så det er viktig å følge instruksjonene for dette trinnet som per kegerator konvertering kit instruksjoner.
6.
Koble rør for øl linjen til den delen av skaftet som er innsiden av fryseren
7.
Pass CO2 samlebåndssammenføyning gjennom hullet på siden av fryseren.
8.
Hekt på CO2 regulatoren til CO2 tank. Still tanken nær siden av fryseren der CO2 linjen kjøres gjennom. Koble CO2 linjen til CO2 tank, slik at CO2 ventilen av. CO2 tank bør ikke være inne i fryseren.
9.
Fest både øl linjen og CO2-linjen til sine bestemte tilknytninger på hånden Tapper innsiden av fryseren.
10.
Sett i fryseren i, stille inn temperaturen til 40 grader Fahrenheit, og lukk døren.
11.
Plukk opp en tønne øl fra din lokale øl butikken og sett den i fryseren. Trykk på keg når det har kjølt til riktig temperatur på ca 40 grader.

Tips og advarsler


 • Juster lengden på øl slangen for å ha den kortest mulig lengde. Jo lengre røret er at ølet flyter gjennom jo mer sannsynlig er det at du har overskudd skum fra tid til annen.


 • Relaterte artikler


  hvordan å tenne en Coleman 295-700t lanterne
  hvordan å programmere en termostat mest effektivt
  Fordelene med en konveksjon ovn
  bruke en dataskjerm som en tv-skjerm
  hva er fordelene av satellitt internett?
  hvordan å koble et lydkort til et stereo
  hvordan du installerer en ventil på en rv
  hvor å fjerne motoren cover av en beholder vakuum
  hvor å fjerne vita-mix blad
  hvordan en tørketrommel fungerer