Hvordan kvitte seg med en gammel ovn i Tucson, Arizona

Hvordan kvitte seg med en gammel ovn i Tucson, Arizona

Avhending av gamle apparater som ovner utgjør et problem for noen beboere i Tucson, Arizona. The City of Tucson's Environmental Services Division tilbyr ukentlige søppel pick-up til alle beboere. Men, må søppel være i en av byens godkjente søppel containere, en 90-gallon enhet som ikke er i stand til å imøtekomme en gammel ovn. Heldigvis beboere har en rekke andre alternativer å velge mellom for gamle ovnen deponering, fra donere ovnen til et lokalt veldedig å ta apparatet til den lokale fyllplassen.

Utnytte byens papirkurven Collection Service


en.
Kontakt byen Tucson's Environmental Services divisjon for å fastslå når mannskapet plukke opp store gjenstander som gamle ovner. Sjekk byens nettsted for å finne din pick-up datoer fordi denne tjenesten er kun tilgjengelig to ganger hvert år. Sett ovnen på fortauskanten ikke mer enn to uker før hentedatoen.
To.
Ring byens Environmental Services kundeservice dersom du går glipp av hentedato. Planlegg en spesiell besetning besøk og kvitte deg med den gamle ovnen. Denne tjenesten krever at du betaler en symbolsk sum for tjenesten.
Tre.
Ta den gamle ovnen til Los Reales Deponi hvis du ikke ønsker å vente på planlagte store pick-ups eller betale et ekstra gebyr. Fyllplassen er åpen hver dag unntatt søndag fra 6 om morgenen til 17:00, og stenger for visse helligdager gjennom hele året.

Doner eller Recycle ovnen


en.
Kontakt en veldedighet i Tucson å ha den gamle ovnen plukket opp. Goodwill Industries har åtte filialer i byen og arrangerer henting tjenester for gamle apparater. Andre veldedige organisasjoner som godtar apparatet donasjoner i Tucson inkluderer Casa de los Ninos og Frelsesarmeen. Donerte elementer er kvalifisert for en skatt donasjon.
To.
Post en notering på Freecycle Network. For å gjøre dette, må du først bli medlem av Tucson Freecycle Network. Medlemmer legge den tilgjengelige varen med en kort beskrivelse og informasjon for pick-up. Når et annet medlem hevder elementet, du bare legge på at elementet er borte. Medlemskap er gratis.
Tre.
Ta den gamle ovnen til Tucson Scrap Yard. Dette anlegget kjøper apparater og noen metall gjenstander for opphugging formål. Den skrap tunet er åpen hver dag fra 7 om morgenen til 19:00

Tips og advarsler


 • Hvis du velger byens store søppel pick-up service, ovnen kan ikke sitte på fortauskanten i mer enn to uker, eller en kode håndhevelse brudd kan føre til.


 • Relaterte artikler


  Hvordan kan jeg wire ovner?
  kirby G4 vakuum w verktøy
  hvor å fastsette vinduer rotsystem 32hal.dll
  Slik rehydrate tørket eple skiver
  hvor ofte bør en avfukter syklus?
  hvordan å sammenligne LG & ge kjøleskap
  hva er en parabolic ovn?
  hvordan du kobler en ipod og en stereo-mottaker
  hvordan gjøre blå cellofan i en foss
  hvordan du kobler en satellitt til en hjemmekino tv