Kenmore 80 spesifikasjoner

Kenmore 80 spesifikasjoner

The Kenmore 80 talls serien vaskemaskinen er en del av Kenmore Elite linjen. . Det er Energy Star vurdert for effektivitet. Vaskemaskinen er spesielt designet for å bruke høy effektivitet vaskemiddel som å bidra til å fjerne overflødig avfall og redusere vaskemiddel innvirkning på miljøet.

Mål

Vaskemaskinen dimensjonene er 27 inches lang, 38 inches høy og 31 ½ inches dyp . Når døren er åpen hele dybden øker til 50 ½ inches. Dette er en front-lasting vaskemaskin så dørhengslene utover. Hengselet kan være enten på venstre eller høyre side. Det anbefales at du tillater minst en tomme på hver side samt en tomme på toppen hvis du setter på vaskemaskinen i et avlukke eller under en teller.

Vann Levering

Berederen skal settes å levere varmt vann med en temperatur på 120 grader Fahrenheit. Det varme og kaldt vann kraner skal være plassert innen 4 meter av ventiler for at slangene å nå. Vanntrykket bør være mellom 20-100psi. For power, koblet stikkontakten til vaskemaskinen er i bør være jordet for å beskytte skive fra overspenning.

Drain System

Denne vaskemaskinen er kompatibel med standpipe dreneringssystemet, vaskerom badekar drain system eller sluk system. Den standpipe består av et rør som enten går i gulvet eller veggen og drainpipe kroker i for vannet å tømme gjennom. Tøyet tub-systemet har en egen "synke" til side hvor drainpipe strømmer inn, og så vannet skal renne gjennom vasken. Sluket er rett og slett et hull i gulvet festet til en avløpsrøret som røret fra vaskemaskinen kan passe inn i for å drenere vannet.

Tilleggsfunksjoner

Denne vaskemaskinen er utstyrt med en smart dispenser. De tre avdelinger kan holde vaskemiddel, tøymykner og blekemidler. Den automatiske vannstanden justerer til størrelsen på lasten uten at du må velge hvilket nivå du ønsker. Understellet reduserer risting av vaskemaskinen eller gå utenfor balansen. Den har fire støtdempere og to fjærer. For de første åtte minuttene kan du legge til en plagg og skiven har et lys som vil fortelle deg når tidsperioden er opp.


Relaterte artikler


hvordan å drive en ecoteck pelletskaminen
FDA retningslinjer for mikrobølgeovner
hvor å fjerne vann fra motorolje
hvordan å reparere en femte generasjons iPod nano
alternative måter å spare energi
typer sony antenner
hvordan du installerer en vaskemaskin avløp pan
de fem beste energi-hjelp apparater
hvordan du fjerner alw480daw indre badekaret låsemutter
hvordan du feilsøker en neti pott