Maytag Performa spesifikasjoner

Maytag Performa spesifikasjoner

Det Maytag Performa er en vaskemaskin med to hastigheter og 10 sykluser som renser klær, bleker hvite og kan bruke skyllemiddel til å lage stoffer mer behagelig. Som mange store apparater, disse vaskemaskiner har spesifikasjoner for hvordan de opererer om laster, hastigheter og andre alternativer for effektiv rengjøring klær av alle typer flekker.

Dimension Spesifikasjoner

Den Maytag Performa Vaskemaskinen har eksakte spesifikasjoner om størrelse, farge og design. Dette apparatet er 27 inches bred, 53 1 /2 inches i høyde og 27 inches dyp. Den har også en hvit glanset finish med en topp lasting vaskemaskin installasjon type med en vaskemaskin badekar materiale av akryl og plast.

Speed og Innstilling spesifikasjoner

Den Maytag Performa er en to-trinns vaskemaskinen med et nummer av renhold opsjoner med en sentrifugeringshastighet på 728 RPM. Den har en Flexcare Agitator, som er en propell-lignende objekt som spinner som den vasker klær. De appiance har fem skittent valg, slik at du kan velge innstilling basert på hvor skitne klærne er. Den har også automatisk lastbalansering på disse maskinene til å automatisk spre klærne ut rundt det mens de blir vasket slik at de får lik oppmerksomhet fra vaskemaskinen.

Garanti Spesifikasjoner

Alle nye Maytag Performa vaskemaskiner ha eksakte garantispesifikasjoner . Dette består av en 12-måneders arbeid garanti, slik at alle nødvendige reparasjoner er gratis. Den har også en 12-måneders deler garanti slik at alle delene som må kjøpes og erstattet for vaskemaskin er også gratis. Den Maytag Performa Vaskemaskinen har også en 120-måneders begrenset garanti.


Relaterte artikler


Hvordan feilsøker jeg en CUISINART dgb-600bc?
Kenmore elite vaskemaskinen 23022 spesifikasjoner
hvordan du bruker en keurig
tørketrommel reparasjonsinstruksjoner
Tappan låst selvrensende ovn instruksjoner
hva er en oppvarming skuff til?
hvorfor er det KitchenAid oppvaskmaskinen ikke rengjøring?
Hvordan kan jeg velge en luftfukter for hele huset?
Genie garasjeportåpneren instruksjoner
hensikten med et varmeelement i en oppvaskmaskin