bivirkningene av gardenal

bivirkningene av gardenal

Gardenal, en handel navn for generiske fenobarbital, virker på sentralnervesystemet og hjernen, ifølge Stason nettsiden. Gardenal kontroller epileptiske anfall og lindrer angst ved å opptre som et beroligende middel. Barbiturater, slik som Gardenal, utgjør en trussel av narkotika avhengighet, så ta bare som anvist av legen din.

Side Effects

Vanlige bivirkninger til Gardenal inkludere svimmelhet, klossethet, vedvarende tretthet, ustøhet eller ørhet, i henhold til Urter 2000 nettsiden. Andre bivirkninger Gardenal omfatte angst, søvnløshet, irritabilitet, nervøsitet, hodepine, kvalme eller oppkast og mareritt. Alvorlige komplikasjoner fra Gardenal bruk består av økt sedasjon til det punktet du ikke våkner, opphisselse eller forvirring. Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis øyelokkene, leppene eller ansiktet svulmer eller sår som munnen eller leppene. Gul misfarging av hud eller øyne er en annen indikasjon på en alvorlig reaksjon på Gardenal.

Interaksjon

Ingesting Gardenal, selv i doser foreskrevet av legen din, kan reagere med andre legemidler som har sedative egenskaper, ifølge Urter 2000 nettside. Gardenal reduserer potensielt effekten av antikoagulantia som Coumadin og enkelte betablokkere som Inderal og lopressor. Av og bupropion eller Wellbutrin og paraoxetin eller Paxil reagere negativt med Gardenal og redusere deres effektivitet. Dessuten kan Gardenal redusere effekten av p-piller mot graviditet. Effektiviteten av trisykliske antidepressiva som Amitriptyline avtar potensielt da tatt med Gardenal. Unngå å ta vitamin C, som tjener til å øke effekten av Gardenal. Alkohol og røyking også øke effektiviteten av Gardenal.

Advarsler

Gardenal er en kontrollert substans og kan kun foreskrives av lege eller sertifisert helsepersonell. Unngå å ta Gardenal når du bruker farlige maskiner eller kjøretøy. Ikke ta mer Gardenal enn foreskrevet av legen din og ta det nøyaktig som anvist. Tar Gardenal i lengre tid under omsorg av en lege krever regelmessige målinger. En gradvis reduksjon i dose og samråd med din lege anbefales ved avvikling av bruk av Gardenal.


Relaterte artikler


hvordan du bruker AVENT flaske sterilisatorer
hva er spesifikasjonene for skarpere bilde super juicer?
hvor å fjerne tøymykner rester fra en lo filter
av lyd metoder
plater som ikke får varme i en mikrobølgeovn
kinesiske kjøkken verktøy
vaskeri vannslange sikkerhetstips
hvor ofte bør tørketrommelen glir byttes ut?
hvordan man kan forebygge en gassgrill fra rusting
min Magnavox tv slår seg ikke på