bosch gwh1600p-ng tankless varmtvannsbereder spesifikasjoner

bosch gwh1600p-ng tankless varmtvannsbereder spesifikasjoner

I gjennomsnitt bruker et hjem varmt vann omtrent fire timer om dagen. Den andre 20 timers bortkastet energiforbruk brukes til å holde vannet varmt i tanken. En ny utvikling er 2010 er den tankless varmtvannsbereder. Ved å varme vann bare ved behov, er elektrisitet eller gass bruken reduseres betraktelig. Den Bosch Konsernet produserer en tankless varmeapparat som bruker naturgass, som mange hjem har transporteres inn fra offentlige energiverk.

Bokstaver Definisjon

En grunn foreligger hvorfor varmeren kalles GWH1600p-NG. "GWH" står for gass varmtvannsbereder. Hvis det var elektrisk, ville det være "AE. " Den "p" står for stående pilot lys. Hvis det var elektronisk tenning, vil betegnelsen bli "h", krever ingen pilot lys. Den "NG" står for naturgass. For flytende propan, ville betegnelsen være LP. Sette alt sammen, er dette en tankless gass varmtvannsbereder for hjemmebruk med naturgass. Den har en stående pilot lys som tennkilde.

Flow Priser

Det børsnoterte maksimal strømningsrate er 4,3 liter vann per minutt (GPM). Maksimal kjører alle varmt vann kraner på samme tid. Minste sats for å slå på ovnen på er 1 /2 GPM. Disse to tallene er godt innenfor de fleste vanlige husholdning, for eksempel rennende varmt vann kranen eller en dusj.

Temperatur Priser

For en strøm på 2,1 GPM, forvente en temperaturøkning på 93 grader Fahrenheit. For en strøm på 4,3 GPM, forventer en økning på 43 grader Fahrenheit. Jo raskere flyt, jo lavere temperaturen stige. Tenk deg at du flyter 2,1 gpm og innkommende vannet er 72 grader Fahrenheit. Den utgående vann fra ovnen er 72 grader pluss 93 grader, eller 165 grader Fahrenheit. Dette er over skålding temperatur på 120 grader. Flowing 4,3 GPM, hvis innkommende er 72 grader, ville den utgående være 72 pluss 43, eller 115 grader. Denne enheten har en termostat for å regulere eller begrense den maksimale temperaturen i produksjonen.

Mål og vekt

Bosch gir dimensjoner for varmeapparatet. Det er 25 3 /4 inches høy med 16 3 /4 inches bred med 8 1 /2 inches dyp. Når du utformer en plass for det, disse dimensjonene er nyttige. Vekten er på 33 pounds.

Venting

Fordi enheten brenner naturgass, er skikkelig ventilasjon kreves for avgassene. Hvis lufting er upassende, kan karbonmonoksid gassen bygge opp, noe som er dødelig. Videre er risikoen for brann en reell mulighet hvis lufting er installert feil. Av denne grunn bør bare kvalifisert personell som er kjent med gass-pipen installasjoner installere ventilasjon.


Relaterte artikler


rivaliserende cff5 sjokolade fondue fontenen instruksjoner
hvordan du feilsøker en KitchenAid elektrisk utstyr
hvor å fjerne en ge spacemaker
hvordan du velger en utendørs antenne
hvordan varme med tre som backup
hvordan å sammenligne smoothie-maskiner
min Maytag tørketrommelen er å lage støy
Slik unstick to gryter
honeywell pro 8000 instruksjonene
relion luftfukter rengjøringsinstruksjonene