bruker for barlean’s linfrøolje

bruker for barlean’s linfrøolje

Barlean's linfrøolje er olje fra flaxseeds, presset fersk til for at hver butikk, ifølge Barlean hjemmeside. Oljen, følsomme til luft, varme, og lys, er nedkjølt både i transitt og når den når butikken. Linfrøolje, eller linfrøolje, inneholder alfa-linolensyre som kroppen konverterer til omega-3 fatty acid, en essensiell fettsyre som kan bidra til å fremme sunne kolesterol nivåer, ifølge Mayo Clinic nettsiden.

Salatdressinger

Barlean's linfrøolje, ifølge Barlean hjemmeside, tilbyr en nutty smaken profil som ideelt sett utfyller friske grønnsaker, hakket grønnsaker og andre salat elementer. Bruk Barlean's som et alternativ til olivenolje i hjemmelaget dressing av ditt valg. For eksempel, visp sammen 1 /4 kopp av Barlean's, 2 ss. av sitron juice, 1 /2 ts. av hvitløk og salt etter smak. Toss endive, Romaine sikori, og /eller blad salat i dressing og server. Enkelheten av bandasjen gjør den delikate smaker av greenene til å skinne. I tillegg kan nutty smaken av linfrøolje være en forfriskende forandring fra mer typiske salat oljer.

Korn /korn

De fleste av oss er opptatt av å spise for mye fett, men essensielle fettsyrer, slik som omega-3 fatty acid kroppen stammer fra alfa-linolensyre i linfrøolje, kan ha helsemessige fordeler. I stedet for spooning smør eller fløte på din frokost havregryn, prøve en teskje eller så av Barlean's. Igjen, vil den nutty smaken legge til et interessant element til parabolen. Legg til en bemanning av hakkede nøtter eller tørket frukt for å fullføre smaken.Eller prøv Barlean har med din favoritt lunsj eller middag korn, enten det er brun eller vill ris, quinoa, amaranth eller bygg. En teskje linfrøolje, sammen med et dryss av friske eller tørkede urter, kan vekke noen servering av vanlig korn. Kjøttetere kan bli fristet til å kaste i biter av bacon, pølse eller skinke, sammen med linfrøolje, for en smak boost.

Drikkevarer /Protein Drinker

Spoon Barlean's i protein drinker eller smoothies. Nok en gang, betyr friskheten det kan utfylle rå, most frukt, grønnsaker og juice godt. Bland en banan med appelsin juice, protein pulver og en spiseskje Barlean er å øke smaken profilen-så vel som utholdenhet-for din morgen smoothie. Eller legg linfrøolje til en enkel riste av ris, soya eller mandelmelk med hamp pulver for et tilfredsstillende post-workout drikke.


Relaterte artikler


hvordan man regner 900 kvadratmeter for HVAC
hvordan å drive en bukk vedovn
Jenn-Varmluftsovn rengjøringsanvisninger
problemer med Frigidaire oppreist frysere
feilsøking: home klimaanlegget enhet
hvordan å bruke resirkulerte elementer for energi
sauna ulemper
en bruksanvisningen for solstråle modellen 5891 brød maskin
hvordan sette på varmen på en Honeywell ct2800 termostat
sammenligne vaskemaskin og tørketrommel koster