de viktigste delene av kjøkkenmaskiner

de viktigste delene av kjøkkenmaskiner

Du trenger:
fuktig klut

Det finnes to typer elektriske miksere, hånd miksere eller bærbare miksere og stå miksere. . Den primære forskjellen mellom de to typene er som står miksere gi en mount eller stå for den mikseren mens hånden miksere er bærbare. Alle de andre delene av elektriske miksere er sammenlignbare i funksjonalitet, men kan variere i størrelse med merke og formål.

Boller

Miksere har en bolle eller beholder. Bollen holder blanding eller løsning. I en elektrisk betong mikser, er bollen beholderen en blandetrommelen. I elektriske batter miksere, skåler de ofte kommer i to størrelser, små og store. Disse bollene er laget av glass eller metall.

Visper, Visper, eller Blades

For å blande løsningen, batter eller ingredienser krever en visp eller visper. Vanligvis er det to visper men noen miksere har bare en visp. Siden funksjon av vispene er å blande batter, vispene er ikke skarpe som kniver i en blender. Vispene kan ha et senter innlegg med ytre bladene eller bli visp-lignende, uten et sentrum blad. Vispene rotere med varierende hastigheter, men begynner sakte. En ringe justerer hastigheten. Jo høyere tall på speed dial indikerer en høyere rotasjon av vispene. Noen står miksere kan ha opptil 16 hastigheter mens miksere kan ha opptil ni hastigheter. Vispene på en elektrisk betongblander er blader kalles churning blader og ser ut som padleårer.

Stand

Som nevnt ovenfor, bærbart, miksere ikke har stands. Men noen står blandebatterier tillater fjerning av mikseren fra standen for å lage en bærbar hånd blandebatteri. De fleste kjøkken står miksere derimot, har en stand, som støtter den viktigste delen av mikseren, og ikke kan fjernes. I stedet dreies mikseren opp fra standen eller har en spak til å heve og senke boller. Blandebatterier at pivot bør også ha en låsing posisjon til å holde blandebatteriet i øvre posisjon. I betongblandere, støtter tåler blandetrommelen og motor montering.

Motor, Gear fôringsrør og Electric Cord

Det hoveddelen av et blandebatteri inkluderer en av /på knapp eller bryter, et håndtak og fartskontroll på en sak som dekker motor og gir. En elektrisk ledning forsyninger midler til å overføre strøm til å kjøre motoren. Motoren blir da en serie av tannhjul, som snur vispene.

Vedlegg

Vedlegg gi bedre funksjonalitet for miksere. En vanlig vedlegget er en deig krok brukes til å blande deigen batter. Andre mulige vedlegg er en sitruspresseren, boksåpner, slicer, pasta, iskrem bolle, blender, food prosessor, frukt pulper, ravioli maker, cookie /bakverk trykk, kjøttkvern eller pølsehorn vedlegg. Vedlegg som regel er ikke utskiftbare mellom ulike merker av miksere.


Relaterte artikler


hvordan du feilsøker en KitchenAid kjøleskap ismaskinen
Frigidaire vaskemaskinen reparasjon tips
Slik refill en Cartier butan lighter
hvordan du installerer en utvendig tørketrommel vent
hvordan man regner tonn kjøling
hva er farene ved infrarøde brødrister ovner?
hvor å endre bakgrunnsbilde på en sony ericsson
hvor å restarte min Thermador kombinasjon mikrobølgeovn
hvordan sette ovnen timer på en simpson vegg ovn
hvordan å demontere en krups gvx2 kaffekvern