energi star gass ovner

energi star gass ovner

Ovner, oftest gass, er de mest brukte systemer for oppvarming av boliger i USA. Disse systemene distribuere varmen via et kanalsystem. Noen ovner er Energy Star-godkjent, noe som indikerer at de er mer effektive, hjelper forbrukeren sparer penger og beskytter miljøet ved å redusere utslippene av klimagasser

Energy Star-kvalifisering

Energy Star er en statlig støttet organisasjon som symboliserer energieffektivitet i apparater, elektronikk og rørleggerarbeid. For at en gass ovn for å tjene Energy Star godkjenning, må det ha en årlig drivstoff utnyttelse effektivitet (AFUE) rating mellom 85 og 90 prosent eller mer. Å få denne standarden gjør Energy Star-godkjente ovner opptil 15 prosent mer effektive enn ikke-Energy Star-godkjente ovner. Ovnene må også ha svært effektiv viftemotorer.

Kvalifisert Produkter

Mer enn 500 gass ovn modeller produsert av over 50 produsenter er Energy Star-godkjent. Noen av de vanligste navnene er Maytag, boblebad, Westinghouse, Kenmore, Frigidaire og Coleman. Ikke alle ovn modellene fra disse produsentene er Energy Star-godkjent.

Erkjenner Energy Star-godkjent Modeller

Gass ovner som er godkjent av Energy Star bære Energy Star-merket. Merket er blå med hvit skrift, med ordet "Energi" i en kursiv script etterfulgt av en stjerne symbol. Denne etiketten gjør det enkelt for forbrukerne å gjenkjenne godkjente apparater raskt.


Relaterte artikler


hva er forskjellen mellom incadescent lys & fluorescerende lys?
Kenmore ultra bake trippel oppgave ovn feilsøking
hvordan du feilsøker et rent vann kjøligere PwC-400r
Hvordan kan jeg reparere elektrisk tenning kokk ovner?
hvordan du bytter vitamix kniver
hvordan du feilsøker et hjem air-condition-systemet
Slik prime en Penn-plax filterpatron
bruke en dataskjerm som en tv-skjerm
hvordan varme opp hjemme uten å bruke gass
LG vaskemaskin feilkoder