energibesparende belysning produkter

energibesparende belysning produkter

Energisparende lys teknologi endrer seg hele tiden, men målet for de fleste energisparende enheter er å bruke mindre strøm enn de eldre pærer de erstatter. . Glødepærer er den mest tradisjonelle formen for elektrisk belysning, men også avfall mest energi. Mer moderne belysning produkter spare energi ved å produsere mindre varme, og de varer mye lenger.

Fluorescents

fluorescents er energisparende erstatning for glødepærer. I stedet for å bruke en glødetråd, lysrør bruke en gass med et spor mengde kvikksølvdamp. Den elektriske strømmen hopp gjennom denne gassen, energigivende den og får den til å avgi stråling. Innsiden av fluorescerende pære er dekket med en fosfor-pulver som absorberer denne strålingen, og frigjør energi som en lys glød. Lysrør også vare lenger enn glødelamper versjoner.

CFLs

CFL står for kompakt fluorescerende lys. De fungerer akkurat som et lysrør gjør, men med en primær unntak: Røret er bøyd i en klassisk pære form, og bunnen av CFL er laget for å fungere med de fleste glødelamper inventar. Dette gjør det enklere for folk å bytte fra Incandescents til CFLs uten å endre deres kamper også.

LED

LED står for light-emitting diode. Disse lysene er ikke sant pærer, men er faktisk en type transistor som slår strøm til lys på samme måte som en glødetråd gjør, men med mye mindre varme. LED er svært dyre sammenlignet med andre alternativer, men sist de mye lenger og bruker mindre energi enn noen annen belysning alternativet. LED er tilgjengelig for bolig belysning, men kan ikke arbeide i vanlig lysarmaturer.

Solar

Solar belysning bruker lysdioder, men i stedet for å drive dem med husholdning elektrisitet, bruker systemet lyset fra solen. Solcellepaneler endre sollys energi til elektrisitet og lagre den i et batteri. Dette batteriet er brukt til å drive LED. Dette er off-grid energieffektive, men kan ikke nødvendigvis produsere lys på forespørsel.


Relaterte artikler


elektriske forbruket av husholdningsapparater
problemer med bosch shu5316uc oppvaskmaskiner
fordelene med en konisk graden kaffekvern
tørketrommelen "push til start" problemer
feilsøking hjemme kjøleenhet
hvordan å reparere en panasonic tv
hvordan du feilsøker solstråle elektrisk oppvarming
min vaskemaskinen gjør ikke klærne lukter godt
hvordan du justerer luft for gassbrennere
hvor ofte bør en avfukter syklus?