hva er en HEPA luftrenser filter?

hva er en HEPA luftrenser filter?

En ekte høy effektivitet partikkelfilter luft (HEPA) filter er en produsert av HEPA Corp i Anaheim, California. Selskapet produserer filtre for en rekke luftrensere og rengjøringsmidler. Noen mennesker kan også bruke begrepet HEPA å referere til høy ytelse filter

Air Filtre

Air purifiers arbeid ved å tvinge luft gjennom et filter som fjerner flytende avfall fra luften. Et filter med mindre hull feller mer flytende avfall, men krever mer energi å ha luft tvunget fortid.

HEPA filter

HEPA tilbyr en rekke filtre som er beregnet for rengjøring luft i skolen, inne elektronikk med kjernefysiske anlegg. Filtrene varierer i effektivitet fra 95 prosent effektiv 0,3 mikron-hull variasjon til høyeffektive filter med hull kun 0,12 mikron i diameter.

Hensyn

Hvis du prøver å skifte luftfilteret i purifier din , kan det være mer enn ett alternativ som kan passe din modell. Sammen med standard filtre, tilbyr HEPA også en linje av filtre som krever mindre energi for å tvinge luft gjennom. Sjekk om en av disse mer miljøvennlige filtre, i en størrelse som passer din filter.


Relaterte artikler


videokameraet reparasjon tips informasjon
hvordan å skylle en gass varmtvannsberedere tank
Problemer med å bruke lang skjøteledning
hvor å endre en oppvaskmaskin termostat
instruksjoner for en høst hushjelp dehydrator
Hvordan skjerpe trimmer blad
magic kokk ovnen feilkoder
hva er ønsket funksjoner av gass ovner?
Hvordan feilsøker jeg en viking komfyr?
hvordan du kobler en eldre sony hjemmekino til sony lydkontroll sentrum