hvordan å reparere en ipod andre generasjon

hvordan å reparere en ipod andre generasjon

Apple vil annullere garantien hvis du prøver å ta fra hverandre på andre generasjons iPod selv. Men selskapet anbefaler et par teknikker som ofte lykkes i å løse iPod bugs

Du trenger:. .


en
Koble iPod til datamaskinen med USB-ledningen og la den til å lade. Flytt hold knappen fra på til av et par ganger.
To.
Hold nede i sentrum og menyknappene på klikkehjulet samtidig til du ser Apple-logoen, som vil nullstille enheten. Test din iPod på dette punktet for å se om problemet er løst. Hvis ikke, fortsett til trinn tre.
Tre.
Reboot datamaskinen og se etter en iTunes programvareoppdatering. For PC-brukere, gå til "Verktøy" og klikk "Windows-oppdateringer. " Mac-brukere bør gå til Apple-ikonet øverst i venstre hjørne og velg "Software Updates". Godta iTunes oppdateringen hvis man er tilgjengelig.
Fire.
Åpne iTunes etter at oppdateringen er fullført, og klikk på din iPod under "enheter. " Klikk "Innstillinger", klikk deretter på "Søk etter oppdateringer. " Hvis en melding vises som indikerer det er en programvare oppdatering er tilgjengelig for iPod, godta det. Test din iPod på dette punktet for å se om problemet er løst. Hvis ikke, fortsett til trinn fem.
Fem.
Klikk "Settings", deretter "Restore", som vil returnere iPoden til de opprinnelige innstillingene. Din musikk, podcast og spillet filer vil bli slettet, men de er støttet opp i iTunes-biblioteket. Når prosessen er fullført, sjekk for å se om problemet er løst. Hvis ikke, kontakt din lokale Apple-butikken.


Relaterte artikler


Hvordan installerer jeg en Norgren vann filter?
hva er r152 kuldemedium?
skadelige effekter av mikrobølger
min boblebad kjøleskapet ikke fungerer
Hvordan fjerner jeg en RCA mikrobølgeovnen dør?
hvordan du velger et godt kalkfilter
hvordan du justerer piloten lys på en Crosley komfyr
Hvordan varme store boliger
typer frysebokser
hvordan du feilsøker en Dyson vakuum slange som ikke fungerer