hvordan å resirkulere møbler og hvitevarer

hvordan å resirkulere møbler og hvitevarer

Når det gjelder ansvar, miljøvennlig levende, de fleste vet det grunnleggende om resirkulering som det gjelder papir, plast og glass. Men når det kommer til større ting som møbler og hvitevarer, de brukte, brukket, eller på annen måte uønskede elementer likevel ende opp på fortauskanten eller demontert og stappet inn i en søppelsekk. Gjenvinning ting som ikke kan kastes inn i papir eller plast beholdere kan virke for komplisert til å være verdt innsatsen. Men med tilgang til riktig ressurser, selv elementer som pulter, kan sofaer og oppvaskmaskiner finne nye liv. Nøkkelen til avhending av store elementer på riktig måte er å tenke gjennom alternativene nøye og velge den rette for dine behov. Det er mulig å holde din søppel ned til et minimum, og lagre møbler og hvitevarer fra en tur til dump

Du trenger:.
Vehicle store nok til å transportere varer


en.
Finn ut om elementet kan brukes om igjen. Hvis du bli kvitt et møbel rett og slett fordi du har kjøpt noe nytt, downsized stua, eller bare ønsker ikke det lenger, ikke anta at det er søppel. Selv elementer på mindre enn perfekt tilstand kan være til nytte for noen andre.
To.
Finn det riktige organisasjonen til å bruke elementene. Goodwill og Frelsesarmeen vil ta et bredt spekter av elementer i stand. Du kan selge CDer, DVDer, video spill og spillsystemer på Game Stop butikker eller nettsteder som SecondSpin. com, CashForCDs. com, og TheCDExchange. com. Datamaskiner kan gis til National Cristina Foundation (cristina. org). For andre organisasjoner akseptere brukte datamaskiner, gå UsedComputers. com. Hvis du har en fungerende sykkel å bli kvitt, bør du vurdere å donere den til Pedaler for Progress på p4p. org.
Tre.
Resirkuler ubrukelig elementer riktig. Hvis varen har bare mindre skader, kan du vurdere å legge den på Craigslist gratis. Vær ærlig om tilstanden til elementene. Mange mennesker liker å fikse ting, eller kan være i stand til å berge dem for deler. Hvis du ikke kan finne noen takers for ødelagte apparater, kan du resirkulere dem på stål gjenvinning sentre. Andre elementer, for eksempel møbler, kan finne et alternativ til deponi gjennom Throwplace, som vil deg i kontakt med organisasjoner og bedrifter akseptere knust og brukt elementer. Se Resources under for mer informasjon.

Tips og advarsler


 • Før du bestemmer deg for å bli kvitt et element, vurdere å gi det nye livet selv. Møbler kan refinished og reupholstered. Noen elementer kan også bli endret for en annen bruk. Et spaltegulv headboard kan bli et rack for hengende verktøy, kan en opp-ned krakken dekket i stoff blir en paraply stativ. Mulighetene er uendelige.


 • Relaterte artikler


  fryseren tine drain linje rengjøring
  Maytag bravo spesifikasjoner
  typer ro filtre
  hvordan du feilsøker et boblebad gass ovn som ikke vil lyse
  hvordan du bytter et belte på en Oreck
  hvordan å reparere en pc med xp home som ikke vil starte
  hvor å endre beltet på en Hoover u4293-930
  hvordan stille klokken på en panasonic sd978s mikrobølgeovn
  hvordan å sammenligne innebygde oppvaskmaskiner
  hvordan du installerer en faksmaskin hjemme