hvordan å sammenligne hjem air conditioners

hvordan å sammenligne hjem air conditioners

Når du bor i et klima som har eksepsjonelt varme somre, kan din hjemme klimaanlegget føler meg som en livredder. Hjem air conditioners har kommet langt, og du har nå en rekke typer og funksjoner å velge mellom. Før du gjør noen avgjørelser om kjøp, bør du være sikker på å sammenligne alle dine hjem klimaanlegget alternativer og forskning de ulike funksjonene. Dette vil sikre at du er fornøyd med hjemmet ditt klimaanlegget kjøpet og at klimaanlegget du kjøper vil holde deg kjølig hele sommeren.
en.
Forskning forskjellen mellom vinduet hjemme klimaanlegg og sentrale klimaanlegg. Vindu systemer brukes til å kjøle en mindre plass, slik som et enkelt rom eller gulv i hjemmet ditt. Sentrale air conditioners er koblet til din ovn eller varmepumpe og bruke ditt hjem duct arbeid for å kjøle alle rom i huset, i stedet for bare noen få.
to.
Hold budsjettet i bakhodet når du sammenligner hjemme air conditioners. Kjøpe flere vindu enheter eller én sentral klimaanlegget kan bli ganske dyrt. Fordi klimaanlegget vil koste penger å bruke, er det viktig å holde seg innenfor budsjettet ditt når du først kjøper systemet.
Tre.
Se etter størrelsen på klimaanlegget som du trenger for å avkjøle rom, gulv eller hjemme. Kraften av innedelen er målt i British Thermal Units, eller BTU. Hver klimaanlegget modellen vil fortelle deg hvor mange kvadratmeter kan kjøles med mengden BTU systemet har. For eksempel kan et stort vindu klimaanlegget med 12500 BTU kule et område på omtrent 650 kvadratmeter. Et klimaanlegg som er for stort vil ikke være effektiv ved kjøling ditt hjem.
Fire.
Se etter hjemme klimaanlegget funksjoner når man sammenligner ulike enheter. For eksempel, kan kontrollene på et rom klimaanlegget er plassert på en LED-skjerm og har større knapper og et digitalt temperatur lesing. Andre hjem klimaanlegget funksjoner kan inneholde fuktreduserende modus, en frisklufttilførselen eksos innstilling og evne til å direkte luftstrømmen til forskjellige områder på rommet ditt eller hjemme.


Relaterte artikler


Kenmore 1389 spesifikasjoner
noe som gjør solenergi
hvordan å wire opp en tørketrommel til en breaker boks
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
hvordan bygge en stasjonær arbeidsstasjon
Hvordan feilsøker jeg en Maytag Neptun mah6700a topplast skive le-koden?
hvordan du feilsøker KitchenAid superba
hvordan få tilgang til en termosikring for gass tørketrommel dpsr405ga2ww
problemer med kvaliteten på pellets
sammenlign teppe støvsugere