hvordan å skjære ut en bereder for å spare energi

hvordan å skjære ut en bereder for å spare energi

I dag mest energi bevisste mennesker vil gjøre sitt klimaanlegget opp eller snu varmeapparatet ned for å redusere energikostnadene. Du kan også redusere energiforbruket enkelt ved å slå av potted varmtvannsberedere når den ikke er i bruk. De fleste er ikke hjemme på de dagene og vil ikke trenge varmt vann mens du sover om natten. Dette er et økonomisk og miljømessig daglige vane, eller det kan brukes til ferier for å senke energiforbruket

Du trenger:. .
Skrutrekker

Gass Hot vannvarmere


en.
Finn termostaten på varmtvannsberederen. På nyere modeller kan dette være plassert under et metall panel.
To.
Hvis termostaten er bak et panel, ta av panelet ved å skru av toppen og bunnen skruene med en skrutrekker.

tre.
Du vil se en hvit eller svart knotten på termostaten i "ON" posisjon. Skru på denne bryteren til "OFF" posisjon for hånd.

Elektriske varmtvannsberedere


en.
Finn termostaten på varmtvannsberederen. På nyere modeller kan dette være plassert under et metall panel. En elektrisk varmtvannsbereder større enn 80 liter kan du ha en topp og en bunn termostat, en for hvert varmeelement.
To.
Hvis termostaten er bak et panel, slå av strømforsyning til varmtvannsberedere på din viktigste sikringsskapet. Du har nå deaktivert du varmtvannsberederen.
Tre.
Hvis termostaten er synlig, vil du se en hvit eller sort knott i "ON" posisjon. Skru på denne bryteren til "OFF" posisjon for hånd.

Tips og advarsler


 • Når snu varmtvannsbereder tilbake på, ikke snu termostaten over 120 grader Fahrenheit for ytterligere å redusere energiforbruket og langsomme mineral bygge opp og korrosjon i varmtvannsberederen og rør.
 • Slå på varmtvannsberederen på minst 20 minutter før neste bruker å ha varmt vann lett tilgjengelig.
 • Hvis bruker en gass varmtvannsberedere være sikker på at du vet hvordan du trygt tenne din pilot lys når du slår den på igjen.
 • Hvis du vil være å snu din varmtvannsberedere av for mer enn tre dager er det best å snu termostaten til den laveste innstillingen (noen notatet en "ferie"-innstillingen ) for å unngå bakterier fra vokser i vannet mens den sitter.
 • aldri slå av vanntilførselen til varmtvannsberederen før slik at varmeelementene avkjøles helt. Varmeelementene uten vann vil sprekk og må skiftes ut.


 • Relaterte artikler


  LG vaskemaskin feilkoder
  Whirlpool oppvaskmaskin feilkoder
  hvordan å måle strømstyrken på hvitevarer
  problemer med et kjøleskap vannfilter
  hvordan du justerer vispen på Hamilton Beach stativmikseren 63221
  hvordan du installerer en Frigidaire mikrobølgeovn
  hvordan du kobler et eple ipod til stereoanlegget hjemme
  hvordan du skal installere en tørketrommel
  krav til en frittstående vedovn
  Hjemmelaget DIY solenergi varmer