hvordan du bruker haan dampbåten renere

hvordan du bruker haan dampbåten renere

Haan produserer produkter som rene med damp for å desinfisere gulv. Steamer rengjøringsmidler fjerne skitt og allergener fra harde gulv ved å bruke damp i gulvet fibrene og mellom fliser. Bruke vann bare å rengjøre reduserer kostnader for rengjøring produkter og deres lukt som kan forårsake allergi. Steam rengjøringsmidler forlate svært lite fuktighet på gulvet slik at tørketiden er mye kortere enn å bruke en tradisjonell mopp og det er ikke nødvendig å skylle gulvet

Du trenger:. .
Broom eller vakuum


en.
Fei eller støvsug gulvet for å fjerne alle løse partikler.
to.
Sett håndtaket på staven mens justering riller på hver. En låsepinnen vil klikke på plass på den endelige innsettingspunktet. Sett foten ned på gulvet og sett stangen inn i basen på samme måte inntil låsepinnen klikker på plass.
Tre.
Trykk og hold teleskopisk stang utgivelsen og skyv stangen til en komfortabel posisjon. Slipp knappen.
Fire.
Plasser den svarte gulvet beskytteren pad på gulvet med den grove siden opp. Sett moppen på puten. Hell en kopp vann i vannet fylle koppen. Skru av lokket på vanntanken i mot klokka og trekk det av. Hell vannet i tanken og sett på lokket. Skru på lokket med klokken.
Fem.
Plugg dampbåten støvsugeren til et strømuttak. Trykk på den gule "On /Off" knappen for å slå på apparatet. Den grønne "Power on" tennes.
6.
Sett en mopping pad på gulvet med den grove kroken og loop siden opp. Trykk på dampbåten på puten å feste den til bunns.
7.
Plasser dampkokeren på en etasje og bruke en standard mopping bevegelse av frem og tilbake for å rengjøre gulvet. The motion oppretter damp til rengjøring og desinfisering.

Tips og advarsler


 • Legg ekstra vann når det røde lyset lyser for å indikere at vannet koppen er tom.


 • Relaterte artikler


  Slik vind en spole i sanger 1425
  hvordan å vaske med boblebad ii stille vaskemaskin
  hjemmelaget vannfilter prosjektet
  hvordan å sammenligne hele huset fans
  tips for bruk av konveksjon brødrister ovnen
  Forskjellen mellom interlaced og progressive
  hvordan du velger et utendørs sikkerhet kamera
  Slik velger du et tankless varmtvannsberedere
  hvordan å feilsøke Bissell pro varmen 2x
  hvor å restarte en solstråle vannkjøler