hvordan du feilsøker en hdmi kabel-TV

hvordan du feilsøker en hdmi kabel-TV

HDMI-kabel er den ledningen som kobler kabel-TV til kabel-boksen eller DVR leveres av kabel-tjenesteleverandøren. HDMI ledningen er nødvendig fordi det gjør at de som har HDTVer muligheten til å vise HD-innhold. Fordi HDMI ledningen forbinder video i tillegg til lyden fra din kabel-boksen til TV-en, ved hjelp av en HDMI ledning reduserer mengden av kabler som du trenger å bruke. Hvis HDMI-kabelen ser ut til ikke fungerer som den skal, kan du gjøre et par ting å feilsøke problemet.
en
Dobbeltsjekk at HDMI-tilkoblingen er tett i både boks og TV. . Flytte en eller begge av disse enhetene kan føre til at HDMI-kabelen til å gli ut av plassen, og dermed eliminere tilkoblingen eller forårsaker kvaliteten på forbindelsen til nedgangen.
To.
Ikke overbelast HDMI-kabelen på plass. Disse kablene kan settes inn i TV eller kabel-boksen bare en vei. Hvis det er vanskelig å sette inn kabelen, kan du bli å prøve å sette den opp ned.
Tre.
tilgang til "Components" menyen på HDTV, og sørge for at "HDMI" utvalg er valgt. Den måten du får tilgang til "Components" menyen på TV varierer avhengig av TV-merke, men det ofte innebærer å trykke på "Component" eller "Input"-knappen på fjernkontrollen og velge "HD" fra listen som vises.

fire.
Ring din kabel-eller satellitt-tjenesteleverandøren for å være sikker på at HD-tjenesten er tilgjengelig i ditt område og at du har registrert deg for å motta HD-kanaler. Noen tjenesteleverandører belaster en ekstra beløp for at du skal kunne få tilgang til HD-kanaler.


Relaterte artikler


hvor å installere windows xp på et eple med en partisjon
søppeltømming reparasjonsinstruksjoner
den beste måten å sette en haspen på en fryseboks
hvordan du installerer en oppvaskmaskin i et kjøkken øy
hvordan bygge en hjemmelaget fm stereo antenne
hvordan du feilsøker en Frigidaire kjøleskap modell frt21il5dbp
Hvordan kan jeg kjøpe en elektrisk varmtvannsbereder?
typer t12 fluorescerende 8 fot lyspærer
hvordan du kobler en passiv subwoofer hjemme
hvordan å erstatte en kaffe karaffel