hvordan du feilsøker roterende børster på en Hoover steamvac v

hvordan du feilsøker roterende børster på en Hoover steamvac v

The Hoover SteamVac V er en dyp rengjøring tepperengjøringsmaskin som gjelder varme direkte på gulvet eller teppet for å bidra til å heve skitt og rusk, så vel som en automatisk vaskemiddel blande system for å rense bort smuss. Tilgjengelig på nettet og i utvalgte butikker, har Hoover SteamVac V en 30-fots ledning med en åtte-fots slangen for rengjøring møbeltrekk, trapper og andre vanskelige å nå steder. Enheten har et sett med roterende børster som arbeider for å trekke rusk og lo fra gulvet eller teppet. Feilsøking de roterende børstene kan bidra til å identifisere og løse potensielle problemer med børsten systemet.

Du trenger:
Strømforsyning
. Saks.
Vann.
Towel.


en.
Slå av vakuum og koble fra strømforsyningen. Sett vakuum på ryggen for å få tilgang til roterende børster.
To.
Finn filteret skjermen, som ligger rett under børstene på bunnen av vakuum, hvis børstene ikke roterer raskt nok. Klem filterrammen og løft å trekke den ut. Tørk av skjermen med en ren klut og skyv den tilbake på plass.
Tre.
Bruk en saks til å klippe bort alle fibre, strenger eller hår fanget på børstene hvis børster har vanskeligheter roterer.
fire.
Grip penselen forsamlingen på begge sider og trekk godt til å fjerne forsamlingen hvis børstene er kraftig tilsmusset, roterende langsomt eller ikke rotere i det hele tatt. Rent under rennende vann og tørk godt. Rett inn tappene på hver ende av børsten forsamlingen med sporene på maskinen og snu børstene litt til børster gli på plass. Skyv forsiktig på børster for å sikre riktig posisjonering.


Relaterte artikler


hvordan du skal skylle et gass varmtvannsberedere
hjemmelaget walk-in fryseren
Slik prep rustfritt stål grill rister
råtne egg lukter i varmtvannsberedere
hvordan du installerer en KitchenAid vegg ovn
bygge ideer for et tre står for en myr kjøligere
hvordan du velger den beste oppvaskmaskinen
hvordan å fikse det røde lyset på en xbox strømkabel
hvordan å koble Logitech høyttalere til en TV
hvor å fjerne flekker fra en stovetop