hvordan du rengjør en kommersiell frityrkokeren

hvordan du rengjør en kommersiell frityrkokeren

Lære hvordan du skal rengjøre en kommersiell frityrkokeren kan hjelpe deg med å drive virksomheten mer effektivt. Feilaktig vedlikehold kan føre til skade, potensielt sidelining en av de mest brukte apparater i et storkjøkken. En ren frityrkokeren holder restauranten opererer innenfor sanitær retningslinjer og produsere mat av god kvalitet. En skitten kommersiell frityrkokeren brenner mat og gir det en off-smaken. I en travel kjøkken, bør kommersielle frityrgryter rengjøres på en daglig basis

Du trenger:.
Papirhåndklær.
Filler.
Skraper.
Bucket.
Grease-skjæring flytende såpe.
Skurerondell.
Slikkepott.
Eddik.
Ny olje.


en.
Slå av og koble fra frityrgryten. Pass på at den kjøles til under 150 grader Fahrenheit før du begynner å rengjøre den.
To.
Bruk papirhåndklær eller filler til tørk godt ned på utsiden av kommersielle frityrgryten. Du kan trenge en skrape eller såpevann.
Tre.
Fjern kurver fra frityrgryten. De kan vaskes i oppvaskmaskin.
fire.
Tøm oljen fra inne kommersielle frityrgryten. Sluk varierer avhengig av modell, men plassere en container stort nok til å inneholde olje under avløpet tuten før du åpner den. Kast oljen i henhold til lokale bestemmelser.
Fem.
Fyll en 5-gallon bøtte med varmt vann og noen dråper av fett-skjæring flytende såpe. Legg til en kommersiell avfettingsmiddel hvis frityrgryten er spesielt skitten.
6.
Skrubb innsiden av kommersielle frityrgryten ved hjelp av såpevann, et slipemiddel skurerondell og en slikkepott.
7.
Skyll vannkokeren med en blanding av vann og eddik for å fjerne eventuelle såperester. Blandingen skal ha en litt mer eddik enn vann, men den eksakte forholdet ikke er avgjørende for renseprosessen. Hold renne åpent mens du gjør dette slik at rengjøringen løsningen kan renne ut. Hvis kjøkkenet ditt ikke har en renne under frityrkokeren, trenger du en container for å fange denne løsningen.
8.
Lukk avløpet og tørk innsiden av frityrkokeren med en ren fille. Fyll kommersielle frityrgryten med ny olje før du slår den på igjen.

Tips og advarsler


 • Hvis oljen i kommersielle frityrkokeren faller under 325 grader Fahrenheit etter at den har hatt en tilstrekkelig tid til å varme opp, så det må rengjøres.


 • Relaterte artikler


  Hvordan veie med kitrics 3-i-1 kjøkken skala
  hvordan du feilsøker is beslutningstakere i kjøleskap
  hvor å endre klokken på en panasonic dvd opptaker
  hvordan du rengjør extractor av mine espresso-maskin
  hvordan du feilsøker en Nespresso C100
  hvordan å reparere et hjem varmtvannsbereder
  hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
  tips om bruk av et kull røyker
  hvordan du gjør vedlikehold på en sentral klimaanlegget
  hvor ofte bør tørketrommelen glir byttes ut?