hvordan du rengjør en restaurant frityrkokeren

hvordan du rengjør en restaurant frityrkokeren

Hvert kjøkken ansatt skal kjenne prosessen for rengjøring en restaurant frityrkokeren. I travle restauranter, bør en ansatt tildeles rense den hver dag. Hvis det brukes sjelden, vil hver få dager være tilstrekkelig. Ved å gjøre dette på en streng tidsplan, kan du unngå desperat å rengjøre den når helse-inspektøren kommer. En dårlig rating kan stenge ned bedriften, og selv om du passerer, en skitten frityrkokeren kokker mat ujevnt og negativt påvirker tekstur og smak, noe som kan skade ditt rykte med dine kunder.

Du trenger:
Candy termometer
. Papirhåndklær.
Filler.
2 skuffer.
Flytende såpe, fett slåss formel.
Kommersielle avfettingsmiddel (valgfritt).
Skurebørste.
Eddik.
Fersk olje.


en.
Kontroller temperaturen på oljen i din restaurant frityrkokeren med en candy termometer. Hvis det registrerer under 325 grader Fahrenheit mens det er i drift, må den rengjøres. Mat rusk flytende på toppen av oljen indikerer også at det er på tide å rengjøre den.
To.
Slå av frityrkokeren og trekk ut støpselet. Plasser en beholder under avløpet tuten før du åpner den. Tapp av oljen når temperaturen faller under 150 F.
tre.
Tørk utsiden av frityrgryten med fuktig papir håndkle eller filler for å fjerne fet hinne.
4 .
Fyll en bøtte eller bøtte med vann og tilsett noen dråper fett-kampene flytende såpe. Hvis du ikke tappe olje hver dag eller to, kan det være lurt å legge en kommersiell avfettingsmiddel.
Fem.
Skrubb innsiden av frityrgryten kjelen ved hjelp av såpevann og en pensel. Rengjør frityrgryten kurven for hånd eller kjør den i oppvaskmaskinen.
6.
Bland en løsning med halvparten vann og halvparten eddik i en ny bøtte. Skyll innsiden av vannkokeren med løsningen for å fjerne såpe. Hold avløpet åpen slik at løsningen kan renne ut av frityrgryten.
7.
Påfyll restauranten frityrgryten med fersk olje.


Relaterte artikler


hva er en sump pumpe?
typer skjerm strømledninger
hvordan du velger størrelsen på en takvifte
hvor å fjerne vannet filterhuset på en Kenmore trio kjøleskap
hvor å liste tilgjengelige lagringsenheter i linux
samsung rs21 kjøleskap problemer
arbeidsbeskrivelse for apparatet reparasjon tech
hvordan bolig dampkjeler arbeid
Genie excelerator spesifikasjoner
hvordan du feilsøker KitchenAid tørkere