hvordan du rengjør mine Hoover tepperengjøringsmaskin

hvordan du rengjør mine Hoover tepperengjøringsmaskin

The Hoover tepperengjøringsmaskin gjør kort prosess med rengjøring av tepper og møbeltrekk. For å holde Hoover tepperengjøringsmaskin drive effektivt, bør du rengjøre maskinen minst en gang i måneden avhengig av hvor mye du bruker den. Rengjøring av Hoover tepperengjøringsmaskin krever ingen verktøy fordi deler snapper på og av. Det er ikke nødvendig å bruke sterke kjemikalier ved rengjøring av Hoover tepperengjøringsmaskin. En enkel fuktig fille er alt som er nødvendig

Du trenger:.
Fuktig fille


en
Slå av Hoover tepperengjøringsmaskin og trekk ut. . stikkontakten. Finn knappen på forsiden av håndtaket som låser tanken til maskinen. Trykk på knappen i med fingeren og trekk den tanken vekk fra siden av enheten.
To.
Trykk på utløserknappen foran på håndtaket under knappen for løsningen tank. Dette frigjør skittenvannstanken på motsatt side av maskinen. Trekk i håndtaket på utvinning tanken å fjerne den fra maskinen.
Tre.
Trykk på de to utløserne på toppen av hver tank for å fjerne tanken caps. Tøm tankene inn i en vask. Skyll både tanker med varmt vann.
Fire.
Løft munnstykket på toppen av renere hodet der den møter håndtaket. Skyv munnstykket ut av munnstykket. Tørk skitt og rusk av munnstykket og foran på munnstykket med en fuktig klut. Vipp renere, slik at fremre del av hodet er av gulvet. Skyv munnstykket oppover over kanalen fra under munnstykket til den klikker på plass.
Fem.
Vipp Hoover tepperengjøringsmaskin på ryggen med håndtaket på gulvet. Grab børstene i begge ender og trekk dem ut av munnstykket. Skyll børsten forsamlingen under kaldt vann for å fjerne smuss og skitt.
6.
Rett slutten tappene på børsten forsamlingen med sporene på hver side av renere. Rett inn innlegget på midten av forsamlingen med sporet i midten av renere. Skyv pensel forsamlingen i støvsugeren hodet fast til det låses på plass.
7.
Finn børsten filteret på undersiden av munnstykket. Filteret er like under den andre børsten fra høyre på undersiden av hodet. Trekk filteret rammen ut av hodet med fingrene til den stopper. Tørk smuss og skitt fra filteret med en fuktig klut, og skyv den tilbake inn i munnstykket. Oppbevar Hoover tepperengjøringsmaskin før du er klar til å bruke det igjen.


Relaterte artikler


hvordan å selge en Wedgewood komfyr
hvordan du feilsøker Maytag tørketrommel problemer
hvor å fjerne vita-mix blad
sjekkliste for hvitevarer
Slik plasserer etiketter på propanflasker
hvordan du bruker en Jenn-air griddle tilbehør for gass cooktops
hvordan du velger en tørketrommel
belysning ledet produkter
skal jeg slå på tørketrommelen å drive fugler ut av tørketrommelen vent?
hvordan du oppgraderer til halogenlamper