hvordan du velger en futon

hvordan du velger en futon

Med opprinnelse i Asia, løse madrasser er fleksible og sammenleggbare bomull eller skum madrasser som dobbelt så sofaer. Stilen du kjøper vil avhenge av om det vil bli brukt som en sofa, en seng eller begge

Du trenger:.
Futon deksler
Futon Frames.
Futon madrass.
Kast Pillows.


en.
Finn ut om rammen har minst fem års garanti, spesielt hvis du kjøper en som opererer som både en seng og et sofaen.
to.
Kjøp en futon med en madrass som er minst 6 inches tykke. Hvis madrassen er tynnere enn 6 inches, vil du sannsynligvis være ubehagelig
3
Se hva futon er laget av -. . Vanligvis enten bomull, en bomull-skum kombinasjon, en bomull -polyester blanding eller en bomull-ull kombinasjon
4
Kjøp den tyngste madrassen tilgjengelig -. . enten en all-bomull madrass eller en bomull /skum /fjærer madrass-hvis du ikke kommer til å flytte eller rulle opp futon svært ofte.
fem.
Få en futon laget av bomull og skum hvis du leter etter en madrass som veier mindre. Denne kombinasjonen har også sin form og uten svikt.
6.
Prøv en bomull-polyester blanding hvis du er ute etter en enda lysere madrass. Den er fleksibel og myk og holder formen.
7.
Tenk på å kjøpe en bomull-ull kombinasjon hvis du ønsker en supermyk madrass. Men husk at bomull-ull er ikke veldig fleksibel.
8.
Vurder en innerspring madrass av en fjær enhet som sitter mellom lag av skum og bomull. Det er fleksibelt og gir deg følelsen av en tradisjonell madrass. Men, veier det mer enn bomull og bomull-kombinasjon futon madrasser.
9.
Legg deg ned på futon og spre vekten din jevnt utover for å sjekke for komfort og støtte. Kontroller at futon er ikke klumpete.
10.
Velg mellom en trifold og bifold ramme. En trifold er brettet to ganger og bruker bredden av madrassen som sofaen. En bifold er brettet en gang og bruker lengden på madrassen som sofaen, og gir mer plass plass.
11.
Spør produsenten om rammen er laget fra det sørlige gule furu, som er ideelt for futon rammer fordi det er veldig tungt og slitesterk. De fleste andre typer av furu og tre er for sprøtt til å tåle daglig slitasje en futon tåler, og de ikke holder opp så godt.

Tips og advarsler


 • futon madrassen størrelser er som følger: konge, 76 inches med 80 inches, California kongen, 72 inches med 84 inches, dronning, 60 inches med 80 inches; full /dobbeltrom, 54 inches med 75 inches; enkelseng, 39 inches med 75 inches.
 • futon madrasser varer fra 2 til 10 år, avhengig av kvaliteten.
 • Cotton-skum og bomull-polyester er de beste madrassene for daglig bruk, fordi de veier mindre og holde formen godt.
 • Sjekk veggen klaring på en ramme før du kjøper den. Noen løse madrasser må trekkes vekk fra veggen før de kan gjøres om til en seng. Andre bare hvile mot veggen og trenger ikke å bli trukket ut.
 • Kjøp en futon dekke for madrassen for å beskytte den mot flekker og støv.


 • Relaterte artikler


  hvordan å demontere en solstråle mixmaster modell 2360
  hvordan du installerer en Kenmore ovnen
  vil flytende Castilla såpe jobbe i min oppvaskmaskin?
  Hvordan tar jeg fra hverandre en Oster A5 turbo?
  problemer med RCA TV
  hvordan du installerer en hdtv utendørs tv-antenne
  hva er en HEPA luftrenser filter?
  hvordan du slår av låsen på Kenmore oppvaskmaskiner
  Weber q grill spesifikasjoner
  hvordan juice wheatgrass med en jack LaLanne juicer