hvordan du velger en seng

hvordan du velger en seng

Du vil bruke 1 /3 av livet ditt i sengen, noe som betyr å få en god natts søvn er nøkkelen til din generelle livskvalitet. Følg disse trinnene mot en ny seng og foryngelse

Du trenger:
California King Beds
. Divan.
Ekstra lange Twin Beds.
Full (double) senger.
King Bed.
Måle Tapes.
Queen senger.
Sofa senger.
Twin Beds.


en.
Mål soverommet ditt, og døren før du bestemmer deg på størrelsen av sengen for å kjøpe. Du trenger minst 15 til 18 inches av plass på hver side av sengen for å bevege seg rundt komfortabelt.
to.
Tenk etter om du vil dele sengen, og hvor mye du eller partneren din beveger seg rundt om natten før du kommer opp med størrelsen. Senger kommer i seks forskjellige størrelser: Kongen (noen ganger kalt østlige konge), California konge, dronning, full (eller dobbel), tomannsrom og doble ekstra lange
3
Kjøp en konge. . , California konge eller dronning for en eller to personer. En konge fungerer godt for dem som ofte endre posisjoner i løpet av natten.
Fire.
Prøv en full hvis sengen er for én person. En full er trolig for lite for to voksne, spesielt hvis en eller begge ofte ferdes.
Fem.
Kjøp en twin size seng for et barn eller en voksen. To tvillinger er stor for barn som har overnatting. Tillat i 24 til 30 inches plass mellom sengene.
6.
Legg fire inches til lengden på sengen for headboard og fire for fotbrett. Når du har lagt disse til målinger av sengen rammen, har du den totale bredden og lengden på sengen.

Tips og advarsler


 • divan og sofa senger, som opererer som sofaer i løpet av dagen, er gode alternativer for gjesterom eller mindre oppholdsrom som studioleiligheter.
 • En standard eller østlige king-size seng er 76 inches bredt med 80 inches lang, og ett California konge er 72 inches bredt med 84 inches lang.
 • En dronning er 60 inches bredt med 80 inches lang.
 • En full er 54 inches bredt med 75 inches lang.
 • En tvilling er 39 inches bredt med 75 inches lang, eller 39 inches bred med 80 inches for ekstra lang.


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør en fet frityrkokeren
  hvordan du feilsøker en gasspeis som ikke vil antennes?
  Bradley dusj kassett instruksjoner
  hvordan å røyke i ovnen med flis og vann
  hvordan du velger riktig btu beløp
  hvordan du feilsøker en Frigidaire fmv156dcd mikrobølgeovn
  hva de skal gjøre hvis sentrale luft ikke blåser
  Calphalon omsorg
  hvordan du installerer en TEAC hjemmekinoforsterkeren
  spesifikasjoner av jacuzzi boblebad