hvordan du velger størrelsen på en takvifte

hvordan du velger størrelsen på en takvifte

En takvifte kan være en god investering for ditt hjem som den kan fungere som et svært effektivt supplerende kjølesystemet. I stedet for å slå på hele-huset air condition-systemet når været begynner å bli for varmt for komfort, kan du slå på taket fans til å kjøle ned angitte områder av ditt hjem. Men bør ikke alle rommene har de samme størrelse takvifter. Størrelsene på knivene bestemme fan kjøleeffekt, og riktig størrelse bør være plukket ut fra dimensjonene på rommet ditt.

Du trenger:
Målebånd


en
Mål i inches bredden og høyden av rommet du har tenkt å sette tak vifte i. <. . br>
to.
Multipliser bredde med høyden som du målte å få rommets arealet.
tre.
Velg størrelsen på takvifte basert på rommets arealet. Produktet beskrivelser for tak-fans vil omfatte den omtrentlige arealet at de kan avkjøle. Vanligvis vil en 75-kvadrat-fots rommet trenger en takvifte med minst en 36-tommers blad. Opptil 144 kvadratmeter trenger en 36-tommer til en 42-tommers blad, og opp til 225 kvadratmeter vil kreve om lag et 44-tommers blad. Hvis rommet er større enn det, vifter med 50-tommer til 54-tommers blad er tilgjengelig.
Fire.
Se etter type mount som er riktig for størrelsen på rommet ditt. For de fleste rommene, en standard takvifte montering vil være tilstrekkelig. Men hvis tak er over 8 meter høy, bør du velge en takvifte som inkluderer et utvidet mount for å sikre at viften kan tilstrekkelig kjøle ned rommet ditt.

Tips og advarsler


 • Når du velger en dekorativ takvifte eller en takvifte med et lys, sørge for at viften er klaring fra gulvet er trygt for gjester og familie medlemmer å gå under. En for-low-hang fan kan forårsake skade.


 • Relaterte artikler


  Slik wire en sveiser plug
  hvordan å fikse lyset under mine boblebad mikrobølgeovn
  hvordan sjekke hjem telefon meldinger
  forbruker guide til de beste sol-og hånd-krank lanterner
  hvor å fjerne rust fra utsiden av en grill
  hvordan å sammenligne ioniske luftrensere
  hvordan du avinstallerer en Maytag oppvaskmaskin
  innovative kjøkkenredskaper
  hvordan å sammenligne og kjøp punkt-til-bruker 20 liter vann varmeovner
  Hvordan kan jeg sammenligne tre kjeler?