hvordan man kan kjøpe en lenestol

hvordan man kan kjøpe en lenestol

Leter du etter en stol at du virkelig kan slappe av i? . Heed følgende råd

Du trenger:. .
Easy Stoler


en
Bestemme potensielle omfanget begrensninger for stolen din og hva din maksimale målinger kan være hvis , for eksempel, vil den nye stolen flyttes gjennom en trang døråpning eller hvis du klemmer den i en liten stue. Dette er spesielt viktig med hvilestoler, som ofte må trekkes vekk fra veggen og kan blokkere trafikk mønstre når du vipper tilbake.
To.
Vurder fargen forsiktig, fordi en enkelt stol vil bli en del av dekor i mange år, hvor visse fargekombinasjoner vil plutselig bli det raseri og så, like raskt, bli foreldet. Plukk noe du kan leve med i lang tid, kanskje et nøytralt som kan bli oppdatert med en trendy pute.
Tre.
Har en anelse om hva slags møbler du vil ha før du begynner shopping . En tøff skinn kan være ideell for en husholdning med husdyr og småbarn, hvit bomull kan være greit for forsiktig voksne
4
Husk at mønstret, to-tone, Tweedy og lignende flerfarget stoff. . vil kamuflasje jord og flekker mer effektivt enn en solid.
fem.
Test stolen. Du og alle andre husstandsmedlemmer som skal bruke stolen skal sitte i den i flere minutter å vurdere komfort.
6.
Tenk på hvordan stoffet tekstur føles som du teste det. Scratchy eller kløende klut burde være forbi.
7.
Undersøke om stoffets mønster er utfylt riktig. Hvis det er en stripe, pledd, store print, etc. , bør mønsteret på baksiden av stolen på linje med mønster på puten, og deretter ned til forsiden av sitteplasser base.
8.
Se på utførelse av puten snor. Betyr det slange rundt eller er det rett?
9.
Fjern pute og se inn. Du skal ikke se skogen, like glatt, polstrede flater.
10.
Snu stolen og sjekk at bena er skrudd i. Rammen skal være av tre med hjørne blokker og lim ; ikke kjøpe en lenestol med spikret, stiftet eller unbraced ledd, noe som vil løsne og vingle over tid
11
Spør selgeren om indre konstruksjon. . . En ovn-tørket treramme og åtte-veis hånd bundet kveilet fjærer er indikasjoner på kvalitet.

Tips og advarsler


 • Skru-ben kan fjernes når du flyttet og trenger å presse stolen gjennom en smal døråpning eller i et kjøretøy.


 • Relaterte artikler


  hvordan sjekke ventilen på en kald vanninntak
  hvordan du velger den beste flatskjerm-TV
  jacuzzi espree instruksjoner
  Hvordan feilsøker jeg en ge velger kjøleskap?
  Bissell quicksteamer feilsøking
  kjøtt slicer rengjøringsinstruksjonene
  Hotpoint Ovnen vil ikke åpne etter rengjøring
  hvordan du installerer parabol tv til tv
  min Maytag vaskemaskinen vil ikke rist eller spinne
  gjør en luftfukter holde et hus varmere?