hvordan trådløse utskrifter hjemme

hvordan trådløse utskrifter hjemme

En skriver kan kobles til et trådløst hjemmenettverk for bruk av noen annen datamaskin på nettverket. Aktivering av trådløs utskrift krever å gjøre noen justeringer i fysiske oppsettet av det trådløse hjemmenettverket av skriveren, og at av datamaskiner som bruker skriveren. Prosedyren er enkel og krever ingen kompetanse på hvordan et trådløst nettverk fungerer. Ingen ekstra programvare er nødvendig

Du trenger:.
Nettverksskriver
. Trådløst hjemmenettverk.


en.
Plasser nettverksskriveren ved siden av ruteren til det trådløse hjemmenettverket. Koble Ethernet-kabelen fra nettverket skriveren inn i en ledig Ethernet-port på ruteren. Slå på nettverksskriveren.
To.
Klikk "Start". Velg "Control Panel" fra pop-up menyen.
Tre.
Klikk på "Legg til skriver" fanen på venstre side i vinduet som vises. Velg "Legg til en nettverksskriver, trådløs eller Bluetooth-skriver" i "Wizard"-skjermen som vises.
Fire.
Følg menyskjermer som nå ser ut til å stille inn maskinen til å jobbe med nettverket skriveren. Lukk "Wizard" når du er ferdig ved å klikke på det røde "X" i øverste høyre hjørne. Gjenta denne prosedyren på hver datamaskin som er på det trådløse hjemmenettverket.


Relaterte artikler


Slik velger du et tankless varmtvannsberedere
acetylen brenneren kits og tips
hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
hvordan du velger en enhet klimaanlegget
hvordan å reparere en rusten, lekk bunnpanne
hvordan du feilsøker viking apparater
hvordan å reparere døren fjærer på en oppvaskmaskin
monteringsanvisning for en jeger grand lodge fan
hvordan du installerer en TEAC hjemmekinoforsterkeren
oppfinnelser for å hjelpe klimagasser