kirby g5 spesifikasjoner

kirby g5 spesifikasjoner

Ifølge Kirby selskapet, er Kirby støvsugere laget for å gjøre rengjøring "raskt og enkelt. " The Kirby G5 vakuum, som andre Kirby modeller, kommer med en levetid garanti. Den G5 selges med rengjøring slanger, støvsugerposer, og overflate dyser og børster.

Filtration System

The Kirby G5 bruker HEPA filtrering poser som Kirby hevder er i stand til å fjerne 99,97 prosent av partiklene i tepper eller gulv , inkludert støv, pollen og midd. Selskapet hevder også G5 "forenkler sterkeste luftstrømmen mulig", og kan fange selv den minste smuss og allergen-forårsaker irritanter

tilbehør

The Kirby har en overflate dyse å nå små områder i vakuum kan ikke nå;. En støv børste til å rengjøre og fjerne tepper lo eller støv gulv, en vegg /tak børste og to forlengelse rør for å øke lengden på rengjøring slangen. Det Kirby G5 systemet inkluderer også en kløft børste, møbelmunnstykket og en massasje cup.

Kirby Promises

Den G5 bruker en "Power Tech Drive" som selskapet sier vil lette bevegelser mens støvsugingen. Hver G5 leveres med en 10-års motor garanti og brukere kan sende inn gamle eller skadede vakuum for reparasjoner og restaurering gjennom Kirby Rebuild programmet.


Relaterte artikler


Hvordan rengjør jeg en elektrisk kokeplate med eddik og damp sterilisator?
Slik synkroniserer klokkespill
Maytag atlantis vaskemaskinen feilsøking
hvordan sette opp en fontene brus system
Maytag bravo spesifikasjoner
hvordan du feilsøker en sony lcd tv
er mini-split varmepumper energieffektive?
problemer belysning min nye gass vannvarmer
hvordan man kan kjøpe et stort press Fryer for kylling
hvordan du bytter tine ovnen i kjøleskap