om kjøkken bistand hvitevarer

om kjøkken bistand hvitevarer

KitchenAid har vært å lage kjøkkenapparater siden 1914 med deres første elementet som en stand blandebatteri for kommersielle applikasjoner. Ifølge KitchenAid, ble disse blandebatterier standard utstyr i Navy skip. Stand mikser modeller ble tilgjengelig for hjemmebruk i 1919 og de i dag har fire modeller, og de tilbyr en rekke vedlegg som går utover miksing. KitchenAid tilbyr også flere andre hvitevarer som oppvaskmaskin, ovner, ovner, mikrobølgeovner, blandemaskiner og mikrobølgeovn. Mange elementer er tilbudt i en rekke farger, inkludert rustfritt stål.

Countertop Appliances

KitchenAid er godt kjent for sine stand miksere som kan fås i en rekke farger og prisklasser, og debuterte for hjem kokker i 1919 . De tilbyr disse i flere karakterer, inkludert kommersielle, profesjonelle, tilpassede og en pro linje serie. Disse miksere har valgfrie vedlegg for å lage pølse, pasta og raviolis, en grønnsak slicer og kornvarer, noe som gjør dem svært anvendelige for alvorlige hjem kokker. De tilbyr også andre countertop apparater som kaffetraktere, blandemaskiner, mikrobølgeovn, brødrister ovner, komfyrer slow, food processor og vaffel beslutningstakere.

Kjøleskap og oppvaskmaskin

KitchenAid begynte å selge bærbare oppvaskmaskiner i 1936 og i 1937 produserte den en toppen lasting versjon. 1946 brakte ut KD-10-modellen som var den første i sitt slag til å vaske med en trykksatt system. Den i-vasken-modeller med skuffer var ny på scenen i 2004. De har også laget en med to skuffer som hadde uavhengige vask. Kjøleskap ble tilgjengelig i 1986, og som de nå tilbyr modeller som er innebygd, frittstående, undercounter og skuff stil så vel som de som tilbyr drikke sentre, vinkjellere og is beslutningstakere.

Cooking Appliances

KitchenAid flyttet inn i å selge matlaging apparater når de kjøpte Chambers Range Company i 1955. De la til varmluftsovn til line-up i 2003 og i 2005 satte de ut på markedet første full størrelse område som hadde en damp-assist matlaging funksjonen. Foreløpig deres ovner kommer i enkelt-og dobbeltrom, mikrobølgeovn og en kombinasjon komfyr og mikrobølgeovn. De tilbyr topper i gass-, elektriske og induksjon stil samt gass, elektrisk og duellere drivstoff områder.


Relaterte artikler


typer radiator lekkasjer
hvordan du feilsøker kuldeanlegg
hvordan du rengjør extractor av mine espresso-maskin
hvordan du kobler en iPod til et hjem forsterker
reparasjon tips for en viking område
gass ovn feilsøking: sensor starter og deretter slukkes
hva er de ulike typene av vannkilde oppvarming og kjøling enheter?
hvordan å sammenligne Frigidaire og boblebad frysebokser
hvordan å reparere en Amana kjøleskap ismaskinen
hvordan du feilsøker en generell elektriske klær vaskemaskinen