plasseringen av fryseren kontroll i en topp-fryser kjøleskap

plasseringen av fryseren kontroll i en topp-fryser kjøleskap

Kjøleskap kommer i forskjellige stiler. Fryseren på toppen er den tradisjonelle stilen, med det først blir gjort på 1930-tallet. Plasseringen av kontroller er i stor grad den samme som den var i 1930

Typer

Typer av kjøleskap og frysere inneholder ikke bare fryser på toppen, men bunnen fryseren modeller med enkle dører eller fransk dører, den side om side, skap dybde kjøleskap og kjøleskap skuffer. Styrer for fryser temperaturen er på forskjellige steder avhengig av modell og stil.

Identification

På toppen fryseren modeller, er temperaturen kontrollene for fryseren temperaturen ligger inne i kjøleskapet. Disse kontrollene kan være digital eller ringe formater. De er vanligvis plassert nær fronten, på toppen av kjøleskapet i nærheten av førerhuset. Eldre modeller hadde ringer i ryggen eller langs siden. Hvis det ikke fryser kontroll synlig, kan det være en enkelt kjøleskap /fryser kontroll. Dette er spesielt vanlig i nedre del modeller.

Fun Fact

kjøleskap på 2000-tallet kan funksjonen nettlesere eller TV, men disse nyvinningene er ikke ny. En annonse fra 1937 inneholdt en radio innebygd i en fryser, slik at husmoren kunne lytte til hennes favoritt radio mens hun jobbet. Radio kontrollene var på utsiden av fryseren, men fryseren kontroller ble igjen inne i kjøleskapet.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør mellom glass på en Jenn-air ovnsdøren
oppvaskmaskin lukter
hvordan å sammenligne Maytag områder
hvordan å koble to subwoofere til en hjemmekino receiver
braun cappuccino instruksjoner
Hvordan kan jeg låse opp en virvelstrøm oppvaskmaskinen etter at låsespaken har brutt?
hvor å endre et belte i en tørketrommel
hvordan man kan forebygge kald luft trekk fra gass komfyr i vinter
hvordan du feilsøker en bosch tankless varmtvannsbereder
hvordan å vaske med boblebad ii stille vaskemaskin