retninger for hvordan å lage grytekluter

retninger for hvordan å lage grytekluter

Grytekluter gi bordplater og hender med beskyttelse mot varmen fra en varm tallerken eller gryte. I hjem innredning, kan grytekluter aksenten ditt kjøkken og spisestue tema, og kan kjøpes på et bredt utvalg av butikker. Å gjøre dem hjemme kan du tilpasse din grytekluter med stoff som koordinater til innredningen din. Grytekluter er en begynnelse nivå sy prosjekt som kan gjennomføres på mindre enn en time

Du trenger:. .
Roll av slitesterkt stoff MobiltelefoniRoll av ull stoff (1 cm tykk).
Saks.
Målebånd.
Fabric lim.


en.
Mål og klipp to firkanter med slitesterkt stoff, noe som gjør dem hver 8-inches kvadrat. Slitesterkt stoff valgene inkluderer lerret og denim. Andre typer er bra også.
To.
Skjær et torg i ull stoff måler 7-inches torget.
Tre.
Legg én av det slitesterke stoffet rutene flat foran deg med utskriftssiden vendt oppover. Hvis du bruker en ensfarget kvadrat, ikke bry deg om hvilken side vender mot deg.
Fire.
Klem en tynn linje av stoff lim langs alle unntatt den ene kanten av plassen. Lag den andre stoffet firkant over det, trykke på kantene sammen. Kontroller at utskriftssiden på andre plassen vender ned. La det tørke i 10 minutter.
Fem.
Snu provisoriske posen innsiden ut, utsette den trykte sider av rutene. Stuff kvadratet av ull i den åpnede enden av stoff-torget posen. Lette ut rynker og rett ull torget.
6.
Klem en tynn linje av stoff lim mellom de åpnet kantene på gryteklut og klem dem sammen til å følge dem. La gryteklut tørre i en time.


Relaterte artikler


hvordan du installerer samsung 2.1-kanals lyd bar hjemmekinoanlegg
hvordan å reparere en KitchenAid søppel komprimator
hvordan å koble opp en 3 wire tørketrommel ledningen
ge profilen vegg ovnen feilsøking
hvordan å reparere en rusten, lekk bunnpanne
bruk av konveksjon ovner
hvordan du feilsøker et boblebad komfyr
er ventless gasspeiser trygt?
nødvendig vedlikehold for kompostering toaletter
Amana varmepumpe spesifikasjoner