som er bedre: en side-by-side eller fransk dør kjøleskap?

som er bedre: en side-by-side eller fransk dør kjøleskap?

Kjøleskapet er et samlingspunkt på kjøkkenet. Mange hensyn gå inn i kjøleskapet valg, noen funksjonelle, noen estetiske. Dør stiler påvirker funksjonaliteten og estetikken av apparatet. Side-by-side og fransk dør-stil enheter er modeller i kjøleskapet design tilbys av high end apparatet produsenter, så vel som mer moderat priset etiketter

Kapasitet

Kjøleskap lagringskapasiteten er i stor grad bestemt av den totale størrelsen på kjøleskapet, uavhengig av døren stilen. Den side-by-side-stil har litt mer gjennomsnittlig lagringskapasitet enn de franske dør stil. Men den franske døren enhetene har en ekstra fordel av å kunne passe store fat, pizzaesker, etc. , på hyllene, som strekker seg hele veien over enheten. Den side-by-side-enheter har litt mer fryseren plass.

Convenience

Med henvisning til fransk dør-stil kjøleskap, Angelica M. Pence uttrykk i en artikkel publisert i "The San Diego Union-Tribune", ". . . Deres ergonomiske utforming gjør det enklere for kokker å ta ut ofte for mat-som melk og egg-uten å måtte bøye seg ned de. også ta opp mindre plass når de er åpne, noe som gjør det ideelt for byssa kjøkken eller andre trange steder. " Noen online produktanmeldelse blogger feil den franske dør-stil som å ha dører som ikke svinge lukket seg selv, som side-by-side kjøleskap gjør, noe som gjør brukerne mer utsatt for å gå bort og tilfeldigvis la dørene stå åpne på det franske dør stil.

Style

Style preferanse er subjektiv og kan også påvirkes av fargevalg, håndtak valg, etc. Den franske dør stil ble ansett å være den nyeste trenden i kjøleskap valg, som i 2010.


Relaterte artikler


hvordan bygge en kaffetrakter
hva er to typer brennere for en gass koketoppen?
hvordan du installerer en keramisk topp KitchenAid utvalg
Hvordan feilsøker jeg en Kenmore c6464081090 kjøleskap?
installere et digitalt ovn termostat
Hvordan kan jeg konveksjon uttørrende på en viking rekke?
hvordan du feilsøker et sentralt air system
Hvordan kan jeg sammenligne propan generatorer?
spesifikasjoner for Maytag ldg9304aae gassen tørketrommel
hvordan du kobler en flatskjerm-tv på veggen til en dvd-spiller