tørketrommelen strømforbruk

tørketrommelen strømforbruk

Apparater bruker en stor mengde strøm mens den var slått på og enda litt når de er slått av. En tørketrommel er intet unntak. Dryer energiforbruk varierer fra modell til modell. Det er viktig å vite hvilken type modell du har for å måle energibruken

Age

En eldre tørketrommel vil bruke mer energi enn yngre, mer effektiv kolleger. En eldre tørketrommel kan bruke 4000 kilowatt mens en relativt ny tørketrommel kun bruker 760 kilowatt årlig. Nyere modeller er ofte gitt Energy-Star kvalitetsstempel som betyr at de bruker mindre energi.

Beliggenhet

En tørketrommel i en åpen garasje kommer til å bruke mer energi som en tørketrommel i et hjem. Dette skyldes at tørketrommelen er i en mer isolert område og mindre varme er sannsynlig å rømme. Den mindre varme tørketrommelen har å gi av mindre energi apparatet skal fortære.

Electric g. Gas

Alle tørketromler bruker elektrisitet til å kjøre trommelen inne i tørketrommelen. Varmen kan lages enten fra oppvarmet sløyfer ved hjelp av elektrisitet eller en gassbrenner. Flere husholdninger har hookups for elektrisk hårføner og de er billigere å kjøpe, men gass tørkere er billigere å kjøre over sin levetid.


Relaterte artikler


Hvordan feilsøker jeg en rengjøring lys som ikke vil slutte å blinke på en ge 169165 kaffemaskin?
hvordan å kjøpe en kvalitet popcorn maker
Røykvarsleren vil ikke stoppe å pipe
Slik rate & sammenligne vaskemaskiner
hvordan du feilsøker en elektrisk varmepumpe
hvordan å reparere en klikkelyd andre generasjon iPod nano
hvordan å erstatte elektrisk tørketrommel belte på en fridgidair tørketrommel
hvordan å sammenligne gressklipper motorer
hvordan å koble et stereoanlegg til en videoprojektor
feilsøking en CUISINART kaffemaskin