yamaha generator 6500 spesifikasjoner

yamaha generator 6500 spesifikasjoner

Den Yamaha EDL6500S er en diesel-drevet, dual-spenning generator som produsenten ikke lenger produserer. Det har flere industri-og hjemme bruker blant annet strøm for tungt utstyr, marin bruk og back-up for strømbrudd. Denne modellen har vært markedsført for å være rolig, langvarig og kraftig.

Unit Størrelse og Mål

Denne enheten har en lengde på 42,1 inches, en bredde på 23,1 inches og høyde på 25,4 inches. Den veier £ 526 når den er tom og har plass til 5 liter diesel.

Energi Produksjon

Den maksimale AC utgangen er 6500 watt, og vurdert AC utgang er 6000 watt. Den vil gå kontinuerlig på en kvart nominell belastning i 10 timer. Som en dobbel spenning enhet, produserer det 50. 0/54. 2 ampère ved 120 volt og 25/27/1 ampère ved 240 volt.

Motor

De to-sylindret, firetakts motor er diesel-drevet og væskekjølt . Det har også en el-start og en overhead ventil. Dens fortrengning er 570 kubikk cm, og den har 12 hestekrefter.

Andre funksjoner

Enheten er relativt rolig, produsere maksimalt 68 desibel. Andre praktiske funksjoner inkluderer støpejern sylinderen fôr for varmespredning i motoren, en olje se varslingssystem og en bensinmåler, automatisk spenningsregulering for forbedret ytelse, automatisk dekompresjon for å foreta manuelle oppstart enklere, en inaktiv setting for når det ikke belastning på generatoren, en jordfeil interrupter og en AC non-sikring termisk breaker å beskytte kretsene.


Relaterte artikler


hvordan å produsere solsikkeolje
hvor å fjerne flekker fra en stovetop
hvordan sette en lampe timer
Bygningen på stereoanlegget hjemme planer og ideer
maskinvare reparasjon spørsmål
hvordan å sammenligne smoothie-maskiner
Hvordan kan jeg rense ovnen hetter?
Fordelene med hardware lagringsenheter
hvordan du velger den beste kvaliteten ildsted
feilsøking en ge kjøleskap gts18wcmcrww