det grunnleggende av skjærebrennere

det grunnleggende av skjærebrennere

Sveisere har et stort antall verktøy å velge mellom. Arc stick sveisere og wire fôr sveisere er vanlig valg. Men disse verktøyene er kun i stand til å sveise metal sammen. Når det gjelder skjæring av metall fra hverandre, vender de seg til en skjærebrenner, vanligvis drevet av oxyacetylene.

Oxyacetylene Sveisere

oxyacetylene fakler tilbyr en rekke bruksområder. Fra sveising, lodding og lodding, til skjæring, disse multipurpose verktøyene er vanlig i metallarbeider og sveiser handel. Imidlertid, kan disse verktøyene være eksepsjonelt farlig, da flammen produserte kan nå 6000 grader Fahrenheit. Husk at stål smelter ved 2800 grader Fahrenheit.

Grunnleggende sikkerhet Utstyr

Når du betjener en skjærebrenner, alltid ha riktig utstyr. Vernebriller, hansker og forkle er sentrale elementer for å unngå alvorlige skader. Ikke la noen huden utsettes som er potensielt utsatt for eksponering mot flammen.

oxyacetylene Sylindere

Skjærende fakler bruke en oksygen acetylen blandingen til å produsere sin flamme. Dette trykksatte gassen er meget brannfarlig og eksplosiv. Sylinderen må aldri slått eller punkteres, da det potensielt kan eksplodere. En sylinder slått over ende kan fort bli en dødelig prosjektil, så forsiktighet bør tas i lagring og transport av disse sylindere.

Kontroll

Alltid inspisere utstyret, og sikre at alle beslag er godt festet. Sjekk slanger for sprekker eller hussopp, og sikre at alle ventiler er lukket med regulatorer lesing null. Regulators ikke lesing null enten ha skadet målere eller ikke har hatt presset skikkelig blødd ut av den forrige brukeren. Forsøk å blø linjen. Hvis måleren ikke endrer seg, det er skadet og bør skiftes. Når måleren er fast bestemt på å jobbe, tilbake ut regulatoren skruene til du kan ikke føle noe våren press på dem.

Komme i gang

Når alt stemmer, sakte åpner oksygen flaskeventilen, og velg et tips for skjærebrenner i henhold til produsentens retningslinjer. Still inn trykket for tipset med produsentens spissen diagram, angi måleinstrumenter, og rense de enkelte linjene. Deretter åpner du acetylen fakkelen ventilen til 1 /4 av en sving og lys i fakkelen. Skru opp flammen til sot er ikke lenger til stede, så legger oksygen til flammen er definert inn i en nøytral blå kjegle.

Work

Bruk fakkelen som ønsket, forutsatt at det er på en sikker måte. Flammen kan brukes til å skjære gjennom metall, sveisemetall sammen, eller varme opp metall.

Etterbehandling Up

Når du er ferdig, slå av gassen ventilene på fakkelen. Hvilken gass går av først, avhenger av produsenten. Når gassen er slått av, slå av sylindere og rense fakkelen linjene av overflødig gass. Når målere når null, tilbake ut regulatoren skruene, returnere fakkelen til lagringsplass, og sikre alle av utstyret for neste bruker.

Industrial Training

The US Occupational Safety og helse Administration (OSHA) krever arbeidsgivere å sikre at alle som bruker en skjærebrenner er skikkelig opplært og kvalifisert til å bruke oxyfuel utstyr.


Relaterte artikler


grunnleggende i 4 rørs HVAC-system
hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
langstrakt vs runde toalettskålen
hvordan du justerer en honeywell runde varme og kjøle termostat
hvordan du rengjør en dryppe kaffetrakter grundig
vare på yoga klær
hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
gass tørketrommel grunnleggende
Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
hvordan å bygge en yoga backbend benk