grunner for vannmålere

grunner for vannmålere

En vannmåler er en innspilling enhet som måler mengden av vann som brukes. Vannmålere er vanligvis festet mellom byens viktigste vannlinjen og avløp på enkelte lokaler. Vannmålere styre og overvåke vannstrømmen, oppdage lekkasjer og brukes i urbane, industri og landbruk innstillinger. Det er gjennom overvåking vannmålere at folk kan forstå hvor mye som er konsumert. De da vil vite når du skal søke bevaringstiltak.

Urban Planning

Urban planleggere stole på data samlet inn fra offentlige vannverk for å avgjøre om nye utbygginger kan fortsette. De kan også bestemme når nye vann-behandling anlegg må bygges. Tilgjengeligheten av vann i byområder er kritisk til helse og sikkerhet for innbyggerne. Vannmålere kan hjelpe planleggerne konstatere om nok vann er tilgjengelig for å opprettholde veksten. Knapphet på drikkevann og feilaktig bruk av kloakk kan utgjøre stor helserisiko. Ved å overvåke vannforbruk, planlegging og distribusjon planleggere kan bedre sikre vann trygghet for samfunnet.

Overvåking Forbruk

dusj, oppvask og klær, flushing toalett og vanne hagen all bruk vann. Vannmålere kan hjelpe forbrukerne vet akkurat hvor mye vann de bruker. Denne informasjonen setter forbrukerne i ansvaret vannforbruk. Bevæpnet med relevant informasjon om deres vannforbruk, kan de foreta valg om å endre sin vannforbruket. Noen ganger overdreven vannforbruket kan tyde på lekk rør. Ifølge City of Santa Monica Public Works, en lekkasje så liten som 1/16th tommer i diameter kan føre til månedlig vann tap på 25. 000 liter. Uten vannmåler, kan lekkasjer gå ubemerket i år.

Billing

City vannverk er vanligvis belastes med å installere og lesing vannmålere. De etablerer satser for vann-bruk og gi sine kunder med informasjon knyttet til vann kostnader. Mange vann verktøyet tjenester har brosjyrer og online informasjon om hvor mye vann toalett, dusj, oppvaskmaskin og andre apparater bruker. Vannet verktøyet leser meter månedlig, og de beregner regningen din med denne informasjonen.

Agricultural Bruker

Vannmålere blir brukt på gårdene for å hjelpe vanne avlinger. Disse vannmålere brukes ikke for å overvåke, men heller er knyttet til vann brønner for å distribuere flyten jevnt. De kan slås av hvis presset blir for lavt. Meter kan også kobles til pumper eller andre enheter som er programmert til å kontrollere og fordele vann hvor og når du vil.


Relaterte artikler


hvordan å utveksle en runde termostat for en programmerbar en
Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
hvordan du bruker en mikrobølgeovn bruningsfat
feilsøking en wayne grunt godt pumpen
hvordan du justerer en honeywell runde varme og kjøle termostat
grunnleggende gass tørketrommel installasjon
det grunnleggende av skjærebrennere
tilbake til det grunnleggende kjøkkenapparater
hvordan du tips hvor du kan spare penger rundt hjemmet ditt
gass tørketrommel grunnleggende