grunner til at en ge vaskemaskinen ikke vil spinne

grunner til at en ge vaskemaskinen ikke vil spinne

Når en vaskemaskin ikke vil spinne, du vanligvis ikke finner ut inntil badekaret er full av vann og tunge, våte klær. Jobben med å tømme badekaret ut er rotete og tidkrevende. Det er flere grunner til at en GE vaskemaskinen ikke vil spinne. Før du går gjennom smerten staking oppgaven med å fjerne innholdet, kan du prøve noen problemer med skyting ideer for å få GE vaskemaskinen spinning igjen.

Plug

Før vi ser på noe på vaskemaskinen, dobbeltsjekke for å se om maskinen blir elektrisitet. Kontroller at vaskemaskinen er plugget i stikkontakten hele veien. Vibrasjoner av en skive kan noen ganger løsne pluggen ved stikkontakten. Trykk støpselet inn i stikkontakten for å sikre at den har en tettsittende passform.

Power Source

Nå som du er sikker på at vaskemaskinen er plugget i, kontrollere om uttaket får strøm. Sjekk sikringsskapet eller strømbrytere, og avhengig av hvilken type strømkilde som du har, sørge for at en sikring har ikke vært blåst eller overbelastningsbryteren ikke har blitt utløst.

Selector Switch

Hvis GE vaskemaskinen er en modell med bryteren på kontrollpanelet, sjekk for å se om bryteren er skjøvet helt inn og sett den på riktig spinn innstillingen.

Lokk Switch

Hvis lokket bryteren ikke er spratt ned når lokket er lukket, kan dette være grunnen til at vaskemaskinen ikke er spinning. Det vil noen ganger sette seg fast fra såpe eller annet rusk caked opp rundt det. Det kan også være ødelagt og må byttes.

Off Balance Bad

til vaskemaskinen kan ikke spinne hvis klærne i karet gjør det ut av balanse. Sjekk innsiden for å se at tøyet er jevnt fordelt rundt i badekaret. Hvis det ikke er, omorganisere tøyet slik at det er enda, og prøv å slå maskinen på igjen.

Artikkel Stuck Between Tubs

Sjekk avstanden mellom ytre og indre balje med vaskemaskinen for å se om en klesplagg sitter fast. Ta en lommelykt og sjekk den stramme plass rundt hele karet. Hvis noe skulle du vasker ble plassert i dette området, kan det hindre badekar fra spinning.

Vaskemaskin Belt

En ødelagt belte vil føre til en GE vaskemaskinen ikke å spinne. Koble alltid maskinen før du åpner den opp for å få på motoren, belte eller annen indre arbeidet. Beltet kan også være for løs til grep tilstrekkelig og snu badet;. Sjekke spille i beltet

Slitte eller utbrent komponenter

Hvis GE vaskemaskinen ikke vil spinne og du har sjekket alle de vanlige problemområder, kan det ha en slitt clutch, motor wiretrekk eller badekar peiling. Ring en sertifisert GE apparatet reparere person å erstatte den defekte komponenten.


Relaterte artikler


det grunnleggende av skjærebrennere
runde eik vedovn historie
hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
grunnleggende i 4 rørs HVAC-system
langstrakt vs runde toalettskålen
feilsøking en wayne grunt godt pumpen
tilbake til det grunnleggende kjøkkenapparater
grunner til at en ge vaskemaskinen ikke vil spinne
hvordan du rengjør en dryppe kaffetrakter grundig
Slik hem yoga bukser