grunnleggende gass tørketrommel installasjon

grunnleggende gass tørketrommel installasjon

Gass tørketromler fungerer som de fleste tørketromler, bruker varme for å fordampe vann fra våte klær. Bruk av gass på moderne gass tørketromler er ekstremt effektivt så lenge ventilasjonen er riktig installert. Installere en gass tørketrommel tar et skarpt øye, som en installasjon gått dårlig kan føre gass til lekkasje og skape potensielle farer

Verktøy

Installer en gass tørketrommel bruker de riktige verktøyene for å sikre at den er riktig installert og slik at du ikke skader noen av delene. En pipe fastnøkkel, skrutrekker, nivå, skiftenøkkel, kniv, vent klemmer og drivning pistol er vanligvis nødvendig i tillegg til sikkerhetsutstyr. Bruk alltid god, heavy duty hansker og vernebriller for å holde hendene trygt fra kutt, og øynene dine trygge rømmer gass.

Beliggenhet

Finn et sted som har skikkelig eksos installasjonen slik at eksosen kan sendte utenfor hjemmet. Du må ha et uttak som er jordet med tre pinner, i nærheten av et område av gulvet som kan tåle vekten av tørketrommelen.

Den maksimale hellingen for de fleste tørketromler er 1 "eller mindre. Noe mer kan føre til at maskinen ikke fungerer. Prøv å finne et rom som er konsekvent 45 grader Fahrenheit eller mer, ellers tørketrommelen kan ikke stenge på slutten av sin tørkesyklusen.

Kontroller at tørketrommelen er installert unna stein som stein kan få ned temperaturen i området. Sjekk også lokale boliger koder for hva som er tillatt i tørketrommel installasjon å sikre at du overholder.

Installasjon

Slå på gass og strøm til området du installerer gassen tørketrommelen før du begynner arbeidet for å sikre din sikkerhet. Når du installerer gass-tørketrommel, må du også installere en gass stengeventil for tørketrommelen forsyning.

Kontroller at alle tilkoblinger til stengeventil er tette. Gassen linjen til tørketrommelen er koblet opp til stengeventil og inn i tørketrommelen. Sjekk lokale koder for å sikre at du har festet gassforsyningen i henhold til lokale krav. For ventilasjon av tørketrommelen, bruke et metall ventil som plast vil smelte.

Ikke bruk metallfolie som dette ikke har høy nok varme terskel. Hvis du bruker stive metall, ikke bøyer den ventilen men i stedet har det gå direkte ut med så få kurver som mulig.


Relaterte artikler


hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
langstrakt vs runde toalettskålen
gass tørketrommel grunnleggende
Slik hem yoga bukser
runde eik vedovn historie
Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
grunnleggende gass tørketrommel installasjon
hvordan du tips hvor du kan spare penger rundt hjemmet ditt
hjem varmesystemer grunnleggende