hjem varmesystemer grunnleggende

hjem varmesystemer grunnleggende

Hjem varmesystemer skiller ikke bare i deres størrelser, former, og installasjon prosesser, men også i de ressursene de trenger og de påvirker de har på miljøet. Ifølge AsktheBuilder. com, når hjemmet først ble utstyrt med et varmesystem, elektrikeren eller entreprenør som installerte den burde ha målt ditt hjem varmetap, eller mengden av BTU (British Thermal Units) den mister per kvadratmeter i de kalde . Beregning av varmetap er nyttig når de bestemmer seg for et varmesystem, som du vil ønske å sikre at systemet kan riktig og grundig varme ditt hjem.

Du trenger:
oppvask såpe
. 1 /2 ts.
 salt.
1 ss.
 sitronsaft.
Liten kopp eller stikkontakt.
Eddik.
Rengjøring kluter.
Hard parabolen svamp.
Fine-sandpapir.
Liten pensel.
Anti-rust primer.
Paint (valgfritt).

Traditional Home Varme Systems

Konvensjonelle eller tradisjonelle stiler av hjemme varmesystemer inkluderer olje-varmesystemer, gass oppvarming, elektriske systemer, og vedfyring. Ifølge ConserveNS. ca, er oljefyring en av de mest brukte systemer, og er avhengig av brenning av olje i en ovn eller kjele til å produsere varme. Olje-varmesystemer overfører denne varmen i hjemmet ditt i en av to måter: gjennom kanaler bærer oppvarmet luft, eller gjennom rør og radiatorer bærer oppvarmet vann. Gass varmesystemer er et annet populært alternativ, og kan bli drevet av enten propan eller naturgass. Mens propan er vanligvis lagret på eiendommen din i en stor tank, er naturgass typisk hentet inn gjennom underjordiske rør fra en hovedkilde for bruk i boliger. Bruke strøm for ditt varmesystem i en annen felles alternativ, og er fordelaktig ved at den kan drive en rekke forskjellige varmeelementer. Disse inkluderer Baseboard varmeren (som du skru inn i bunnen av veggene), ovner, kjeler og strålende varmesystemer, som er installert under gulv. Kanskje den eldste boligvarme system som fortsatt er i bruk i dag er vedfyring i peis eller woodstoves. Ifølge ConserveNS. ca, spesialiserte vedovner er tilgjengelig som bruker en fjerdedel mindre tre og produserer 90 prosent mindre røyk enn sine forgjengere gjorde.

Modern Home Varme Systems

Med utbruddet av globale klimaendringer, er det blitt mer og mer viktig å bruke hjemme varmesystemer som er bra for miljøet. Ifølge Alernative-Heating. com, er soloppvarming en moderne og mer miljøvennlig boligvarme system. Mens passive solvarmeanlegg er avhengig av store vinduer og termisk materiale som beholder solens energi i ditt hjem, aktive systemer utnytter solfangere, slik som solcellepaneler, og deretter distribuere varmen gjennom ditt hjem som et tradisjonelt oppvarmingssystem. Et annet moderne oppvarming alternativ er å utnytte naturlig forekommende underjordiske geotermisk varme, som holder konstant temperatur hele året. Disse systemene benytter væskefylt rør, som bærer denne varmen opp fra bakken og inn i ditt hjem.


Relaterte artikler


hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
Slik hem yoga bukser
Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
hvordan å bygge en yoga backbend benk
hvordan du endrer yoga bukser
langstrakt vs runde toalettskålen
hjem varmesystemer grunnleggende
runde eik vedovn historie
hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
vare på yoga klær