hvordan å bo trygt rundt elektriske apparater

hvordan å bo trygt rundt elektriske apparater

Elektrisitet krefter meste av apparater som brukes i hjemmet som blandemaskiner, strykejern og symaskiner, for å nevne noen. Når elektrisitet eller elektriske apparater ikke er brukt riktig, kunne folk bli skadet. Så, opprettholde et trygt miljø når du bruker apparater drives av elektrisitet er viktig

Du trenger:. .
Skrutrekker


en
Pass på at ledningene på alle dine elektriske apparater er skikkelig tildekket og skjult. Bytt apparater som har slitt eller utsatt ledninger. Dette kan være en brannfare som følge av gnister, og kan også elektrosjokk en person ved et uhell.
to.
Hold alle elektriske apparater og områdene rundt dem tørre og fri for vann. Vann leder strøm, og når det utsettes for et elektrisk apparat, kan det bli en kilde til elektrisk sjokk.
Tre.
Unngå å plugge en overdreven antall elektriske apparater i en stikkontakt. Dette kan føre til brann når kontakten blir overopphetet og overbelastet.
fire.
Ring en elektriker hvis apparater starter sjokkerende deg. Dette betyr at en kontakt ikke er riktig jordet og kan forårsake brannskader.
fem.
Dont la løse elektriske ledninger på gulvet. Det kan føre en person til å reise. Unngå også å bruke skjøteledninger for å plugge i store mengder hvitevarer. Dette kan føre til overoppheting og kan bli en brannrisiko.
Seks.
Hold materialer som kan forårsake branner som kjemikalier, papir og clcoth bort fra stikkontaktene og apparater for å redusere risikoen for en brann.


Relaterte artikler


hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
hjem varmesystemer grunnleggende
hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
runde eik vedovn historie
Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
Slik hem yoga bukser
langstrakt vs runde toalettskålen
vare på yoga klær
grunnleggende gass tørketrommel installasjon
hvordan å bygge en yoga backbend benk