hvordan å utveksle en runde termostat for en programmerbar en

hvordan å utveksle en runde termostat for en programmerbar en

Programmerbare digitale termostater bidrar til å spare energi (og penger) ved automatisk å kontrollere ditt hjem oppvarming og kjøling trenger i henhold til dine daglige tidsplaner. Med en programmerbar termostat, trenger du ikke å bekymre deg for å senke temperaturen innstillingen før du forlater huset for dagen eller når du legger deg om kvelden --- termostaten gjør det for deg. De fleste programmerbare termostater la for fire daglige innstillinger, og noen lar deg programmere forskjellige innstillinger for ukedager og helger. Bytte en gammel rund stil termostat med en ny digital modell er et enkelt prosjekt, forutsatt at gamle termostaten er lav spenning, identifisert av fire tynne fargede ledninger koblet til termostaten skruen terminalene. Hvis den gamle termostaten er montert til en elektrisk boks og koblet til en standard (120 volt) husholdning krets kabel, har du en linje-spenning termostat, leie en elektriker til å skifte termostaten

Du trenger:.
Skrutrekkere .
Maskeringstape.


en.
Steng av elektrisk strøm til ovnen ved å slå av bryteren i hjemmet tjeneste panel (sikringsskapet). Trekk av dekorative ring eller ansikt fra den gamle termostaten. Skru av kroppen til termostaten fra bunnen og plasser i kroppen på et trygt sted.
to.
Koble hver lavspent wire fra skruen terminal på termostaten base, og merk den med maskeringstape før du går til neste wire. På tape etiketten, skriver bokstaven eller symbolet ved siden av skruen terminalen ledningen var festet til. Tape med lav spenning kabelen til veggen for å unngå at den sklir inn i veggen hulrom. Fjern termostaten base fra veggen.
Tre.
Demonter nye termostaten etter behov. Tre lavspente kabelen gjennom den nye basen, og montere basen til veggen. Bruk hul-vegg ankere å sikre festeskruene om nødvendig.
Fire.
Koble lavspente ledninger til terminalene på den nye basen, etter produsentens koblingsskjemaet. Installer en backup batteri i termostatkroppen /cover, som relevant, så passer kroppen /dekke over basen. Program termostaten som anvist. Gjenopprett strømmen til ovnen.

Tips og advarsler


 • Mercury-type termostater inneholder én eller flere glass hetteglass fylt med flytende kvikksølv, en svært giftig materiale. Kast en gammel termostat kroppen på en lokal farlig avfall eller kvikksølv gjenvinning området.


 • Relaterte artikler


  Forskjellen mellom langstrakt og runde foran toalettet
  gass tørketrommel grunnleggende
  hvordan du tips hvor du kan spare penger rundt hjemmet ditt
  langstrakt vs runde toalettskålen
  hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
  Slik hem yoga bukser
  hvordan å bygge en yoga backbend benk
  hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
  hvordan å utveksle en runde termostat for en programmerbar en
  hvordan du endrer yoga bukser