hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område

hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område

Uansett hvilket område du bor i, kan et strømbrudd skje når som helst uten varsel. Sommer og vinter stormer, og blackouts fra overbelastning i ekstrem varme la tusener av mennesker uten strøm i dager og uker om gangen. Bare i min region alene vi var truffet med en Hurricane, og deretter en is storm noen måneder senere i 2008. Folk gikk uten strøm så lenge som tre uker. Hoteller som hadde makten ble bestilt opp fordi folks hjem var ikke beboelig. Det var enda noen karbonmonoksid dødsfall fra folk som kjører feil generatorer eller varmeovner. Denne artikkelen viser fremgangsmåten for å koble en generator til hjemmet ditt til å kjøre kjøleskap, ovn blåsere, TV og andre små apparater

Du trenger:.
Elektrisk generator (en 3500 watt butikk makt enhet ble brukt i denne artikkelen) .
Hjem elektrisk ledning eller en 15 amp skjøteledning.
.
wire cutter.
2 mannlige erstatning plugger eller bare én plugg hvis du bruker en skjøteledning.
.
skrutrekker (Phillips).


en.
vite hvor strømbryterpanelet ligger. Så sjekk for å se om panelet har en hoved kuttet av, som den på bildet. De viktigste cut off bryteren er vanligvis funnet på toppen av panelet, og vil si enten 100 amp eller 200 amp. Dette er veldig viktig fordi, om du ikke ønsker å mate noen strøm gjennom dette panelet hvis du ikke har en hoved cutoff. Elektrisitet kan sendes opp kraftledninger og skade eller drepe linjen repairmen. Det er også en sterk mulighet for å sende kraft til andre nærliggende boliger og overbelastning din breaker på generatoren. Hvis du har en hoved cutoff som den som er avbildet, da dette vil gjøre ting litt enklere. Hvis du har en gammel sikringspanel boksen, så vil de ofte ha to hovedsikringene med et håndtak som gjør at du kan trekke dem ut og oppnå den samme ønskede effekten av segregere deg selv fra nettet. Hvis du ikke har en hovedbryter så du definitivt vurdere å oppgradere sikringsskapet, men ikke bekymre deg er det fortsatt noen tiltak du kan ta før du oppgraderer.
To.
Identifiser hvis ovn og varmtvannsberedere er gass eller elektrisk, er dette en viktig forskjell når du bruker backup strøm. Hvis du har en gass ovn og varmtvannsberedere så det eneste elektrisiteten som brukes er generelt av ovnen tenneren og fan, derfor er de bare bruke et par forsterkere av makt og kan løp med en liten generator. Hvis du har en gass komfyr det vil også bruke lite eller ingen strøm. En gass tørketrommel bruker svært lite strøm også. Hvis alle dine viktigste redskaper er elektrisk så vil du kanskje vurdere en Generac eller Guardian hele huset backup kraftsystemet som er helautomatisk og varierer i pris rundt $ 5000 og opp, avhengig av dine behov. Du kan også kjøpe parafin eller propan ovner som er designet for sikker i hjemmebruk. Du kan fortsatt bruke en generator for belysning, kjøleskap, mikrobølgeovn, TV og andre elementer, bare sørg for at du slår av bryteren for elektrisk ovn og varmtvannsberederen.
Tre.
Bestem hvor du skal plassere generator. Kontroller at generatoren vil være utenfor hjemmet og på et tørt sted. Siden noen bensin motoren produserer karbonmonoksid, sørg for at området er godt ventilert. En avstand på 40 meter eller mer vil sterkt redusere støyen inne i hjemmet. Selv om du ikke kan plassere generatoren 40 meter unna, vil støy være omtrent like høyt som en gressklipper som kjører utenfor. Jeg har en generator på hytta mi som sitter ca 40 meter unna og er under en liten struktur som ligner en hund hus med to åpne sider, har den tjent meg godt i over 5 år. Noen generatorer er relativt helt, slik som de fleste Honda modeller.
Fire.
Mål opp og skjær nok wire til å komme fra generatoren til en stikkontakt, alltid la deg selv litt slakk. Hvis du har en utendørs stikkontakt da dette er relativt enkelt. Hvis du ikke har en utendørs stikkontakt så du kan ha til å være kreative. Du kan kjøpe et billig lys socket plugg inn og koble den til en utendørs lys.
Fem.
Koble mannlige kontaktdelene til wire din. Den svarte og hvite ledninger koble til de 2 øverste pinner, og den grønne ledningen kobles til lavere jordingsspiss.
6.
Slå hovedbryter, og eventuelle ikke essensielle kretser (skiver hårføner etc) din kjøleskap, mikrobølgeovn, noen lys, tv og din ovn blower er noen av de mest essensielle kretser som kan drives med en liten generator. Slå på generator din. Koble den ene enden av strømledningen til stikkontakten som du bruker til å tilbake mate inn i panelet. Nå koble den andre pluggen enden til generator din. Alltid koble alt i dette for å hindre en mulig elektrisk støt. Du skal nå ha grunnleggende kraften går til din kretser. Hvis du har generator koblet til en GFI (jordfeil indikator) krets, og det er sparker av så du kan ha til å erstatte den, kan de få nærtagende som de blir eldre eller har blitt utløst et par ganger. Hvis breaker, GFI eller bryteren på generatoren holder sparker av da du enten har overbelastet kretsen et sted, eller du har en kortslutning. Du vil ønske å eksperimentere med din makt konfigurasjon og se hva det kan håndtere. Det kan være lurt å koble fra alt og deretter sakte plug apparater i slik at du kan se hvor grensen er, det er derfor det er best å gjøre alt dette nå heller enn å prøve å finne det ut under et strømbrudd. Begrens kjører for mye på samme tid, for eksempel kjøre mikrobølgeovn og kaffemaskin en av gangen.
7.
Selv om du ikke har en hovedbryter bryter, er det vanligvis noen andre tiltak du kan ta. I min søsters hjem, var en lysbryter montert mellom sikringsskapet og hennes ovn. Vi så installert et utløp mellom lysbryteren og gass ovn. Når bryteren er av, kan hun koble henne generator ledningen inn i stikkontakten og makt henne tenneren og vifte. Hun er også i stand kjøre en skjøteledning fra den andre mottaket for lys og tv. Vi så løp en tunge gauge ledning inn i henne oppe vinduet, til makten hennes kjøleskap og mikrobølgeovn. Dette vil holde henne hjem beboelige under en blackout før hun oppgraderinger hun bryter panelet.

Tips og advarsler


 • Pass alltid på at hovedbryter er slått av før du kobler generator.
 • Store minimum 5-10 liter bensin (bensinstasjoner kan ikke selge gass uten strøm.
 • Legg drivstoff stabilezer hvis du lagrer bensin for en stund.
 • Test din generator og strømkoplinger minst en gang i måneden.
 • Dersom du eller noen i ditt hjem er avhengig av elektronisk medisinsk utstyr, så det ville være en god idé å få et helt hus backup generator system Generac og Guardian har noen rolige og effektiv state of the art helautomatiske enheter som kan installeres av eksperter.
 • fleste splitter nye generatorer har en innkjøringsperioden, dersom instruksjonene ikke angir hvor lenge deretter kjøre den i minst 2 timer uten at noe ble plugget inn i den.
 • Når du kjøper en generator, jeg definitivt ville foreslå en med lang levetid OHV (overhead ventil) motor. er El-start generator også veldig fin og kan være mindre slitsomt å starte, kjøre de $ 150 mer i gjennomsnitt.
 • Siden jeg ikke kunne feasibly dekker alle elektriske scenario i denne artikkelen, er det en god idé å konsultere din lokale elektriker og få dem foreslå noen tiltak du kan ta som er skreddersydd for dine spesifikke konfigurasjon. Det er mange måter å konfigurere et hus for backup strøm, det er automatisk overføring brytere fint. 220V apparater kan gjøres for å kjøre på backup-strøm også, er solcellepaneler med netto måling og andre nye enheter alltid under utvikling.
 • Vær klar på forhånd, kan generatorer sellout raskt under strømbrudd, og prisen har en tendens å være høyere når du virkelig trenger en.
 • Har arbeidet lommelykter lett tilgjengelig til enhver tid.
 • Kast ut disse gamle Edison lyspærer og bytte alt til mini mel ESC maur, de Bruk 1 /4 mindre strøm i gjennomsnitt, og varer mye lenger. Noen kraftselskaper har programmer som vil gi deg den nye mini mel esc maur for din gamle pærene.
 • Når du har nødsikkerhetskopiering makt da det verste som kan skje er at du aldri vil ha en annen strømbrudd igjen.
 • Under blackouts fra hetebølger vil du ikke kunne kjøre sentrale luft med en liten generator, men et lite vindu klimaanlegget vil kjøre helt fint og det er bedre enn ingenting.


 • Relaterte artikler


  hvordan du endrer yoga bukser
  hvordan å bygge en yoga backbend benk
  langstrakt vs runde toalettskålen
  gass tørketrommel grunnleggende
  hvordan du justerer ovnen termostaten i et boblebad rf3020xkt
  hvordan sette opp grunnleggende nødstrøm i $ 500 dollar eller mindre område
  vare på yoga klær
  Slik hem yoga bukser
  runde eik vedovn historie